Miranda Kerr näytti superseksikkäältä catwalkilla, katso kuvat!

Miranda Kerr on palannut äitiyslomaltaan takaisin töihin jo jokin aika sitten. Kaunotar osaa esitellä asun kuin asun catwalkilla näyttämällä yhtaikaa seksikkäältä ja aistikkaalta. Katso kuvat!

Jos joku, niin australialainen huippumalli Miranda Kerr, 29, osaa säkenöidä catwalkilla. Victoria’s Secret -alusvaatemerkin "enkelinäkin" tunnettu kaunotar tietää tarkalleen, kuinka esitellä esimerkiksi uimapukua.

Kerr esiintyi David Jonesin vaatemalliston muotinäytöksessä Sydneyssa, ja toimiessaan vaatemerkin keulahahmona kaunotar saa lähes miljoona euroa vuodessa.

Australian parhaiten palkattu malli näytti lavalla upealta: tähden hiukset, iho ja erityisesti vartalo ovat ihailtavassa kunnossa!

Näyttelijä Orlando Bloomin vaimo nähtiin kevään ja kesän 2012 muotinäytöksessä myös muun muassa upeassa, punaisessa iltapuvussa, villissä printtikuosisessa kotelomekossa ja oranssin ja pinkin raikkaassa yhdistelmässä.

Kaunottaresta on hauska palata kotimaahan tekemään töitä, mutta hän pysyttelee mieluummin piilossa medialta viettäen aikaa puolisonsa ja pienen poikansa kanssa.

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja