Mira Luoti starttaa soolouran räväkästi – rajut kuvat paljastavat tatuoinnit

Mira Luoti: Päätös soolourasta vasta kuukausi sitten 8:20

Mira Luoti julkaisi tänään perjantaina 8.1. ensimmäisen soolokappaleensa Pinnan alla. 

PMMP-yhtyeestä koko kansan suosikiksi ponnistanut Mira Luoti tiedotti eilen torstaina 7.1. aloittavansa soolouran.

– Vaati paljon aikaa, että selvitin mun suhteen musiikkiin ja artistiuteen. Viimeistään viime kesänä huomasin että aloin elää jälleen musiikkia siihen tarvittavalla intohimolla ja palolla. Kipinä syttyi jälleen ja tuli hirveä luomisvimma päälle. Nyt tuntuu siltä että on täydellinen hetki ja ajoitus soolouralle, Luoti kirjoittaa tiedotteessaan. 


Vaikka Luodin ensimmäinen sinkkulohkaisu Pinnan alla on kappaleena rauhallinen ja jopa harras, Luoti poseeraa tuoreissa kuvissa varsin räväkkänä. 

Eräässä kuvassa hänellä on julma katse, syväänuurrettu kaula-aukko ja paljaan käsivarret, jotka paljastavat naisen näyttävät tatuoinnit. 

Luoti kertoi MTV.fin haastattelussa, että vaikka uutuuskappale olisikin tempoltaan rauhallinen, kapinallinen asuu yhä hänen sisällään. 

– Ehkä se sellainen rauhallisuus kuvastaa enemmän tämänhetkistä elämäntilannettani. Ei se räyhääjä sieltä mihinkään katoa, mutta se on kasvanut aikuisemmaksi ja seesteisemmäksi, Luoti kertoo hyväntuulisena. 

Mira Luoti vieraili Huomenta Suomessa tänään perjantaina 8.1. kertomassa soolourastaan. Katso videolta haastattelu kokonaisuudessaan!


Lue myös:

    Uusimmat