Minttu Mustakallion ja Ville Virtasen ystävyys alkoi syntymästä : "Olen koko ajan seurannut, miten Minttu on kasvanut"

Minttu Mustakallion ja Ville Virtasen ystävyys alkoi syntymästä – vuosien yhteys kiteytyy improvisaatiossa 9:01
Minttu Mustakallion ja Ville Virtasen ystävyys alkoi syntymästä – vuosien yhteys kiteytyy improvisaatiossa

Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen kertoivat Huomenta Suomessa muun muassa vuosikymmenten mittaisesta ystävyydestään.

Pitkäaikaiset ystävykset, näyttelijät Minttu Mustakallio, 50, jaVille Virtanen, 62, vierailivat lauantaiaamuna Huomenta Suomessa kertomassa ystävyydestään sekä näyttelijäntyöstä. Kaksikon ystävyys alkoi pitkälti silloin, kun Mustakallio oli vauva.

Minun äitini ja isäni ja Mintun äiti Mimmi olivat perhetuttuja. Matkustimme silloin paljon yhdessä Mintun äidin kanssa. Minttu oli silloin kai kahden viikon ikäinen, kun hän oli ensimmäistä kertaa meillä Munkkivuoressa. Äitini auttoi Mimmiä, opetti sille, miten tämmöisiä pieniä hoidetaan, Virtanen muisteli.

Mustakallio muistaa lapsuudestaan hyvin sekä Virtasen että tämän perheen. Jossain kohtaa Virtanen ja Mustakallio eivät olleet kovin läheisiä keskenään, mutta tilanne muuttui Mustakallion opiskellessa Teatterikorkeakoulussa.

– Ville pyysi minua mukaan improvisaatioryhmäänsä, ja minusta tuntuu, että sen jälkeen olemme olleet tiiviimmin, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Sitä on mennyt nyt 20 vuotta, että välillä olemme tekemisissä enemmän ja välillä vähemmän, ja nyt enemmän tämän työn kautta, Mustakallio sanoi.

Virtanen on kokenut olevansa ikään kuin "isovelivastuussa" Mustakalliosta. 

– Kun hän tuli Ylivieskasta Helsinkiin, niin olen koko ajan seurannut, miten Minttu on kasvanut ja kehittynyt. Ja hyvinhän se on pärjännyt, Virtanen sanoi.

Yllä olevalta videolta näet koko haastattelun, jossa kaksikko kertoo muun muassa improvisaatiosta!

Lue myös:

    Uusimmat