Minttu Murphy-Kaulanen ja Jasmin-tytär liikuttuvat kyyneliin tv:ssä: "Lopeta"

Minttu Murphy-Kaulanen ja Jasmin-tytär liikuttuvat Race Across the World Suomi -ohjelmassa 0:36
Katso herttainen hetki videolta!

Minttu Murphy-Kaulanen ja tytär Jasmin Isomäki liikuttuvat haastattelussa.

Race Across the World Suomi -uutuusohjelman toisessa jaksossa kuusi kilpakaksikkoa jatkaa Marokon Marrakeshista alkanutta matkaansa tavoitteenaan päästä mahdollisimman nopeasti Euroopan puolella sijaitsevalle Gibraltarille.

Pari, joka saapuu viimeisenä ensimmäiselle välietapille, putoaa kisasta.

Minttu Murphy-Kaulanen ja hänen tyttärensä Jasmin Isomäki saapuvat määränpäähän vakuuttuneina siitä, että he ovat viimeisiä ja joutuvat kotimatkalle. Toisin kuitenkin käy, kun kaksikolle selviää, ettei yksi pari ole vielä selvinnyt perille.

Äiti ja tytär ovat silminnähden onnellisia tajutessaan, ettei heidän matkansa katkeakaan. Määränpäähän saapumisen jälkeen he purkavat tunteitaan kameralle.

– Minusta tuntuu, että tästä saa uutta puhtia, ettemme olleetkaan viimeisiä, Jasmin sanoo.

– Tuo on se, minkä koen itse olevan vahvuus, kun sinun kanssasi menee, Minttu sanoo tyttärelleen kyyneleitään pyyhkien.  

– Lopeta, Jasmin sanoo ja herkistyy niin ikään kyyneliin.

– No on se nyt aika saakelin siistiä, että minulla on kanssasi tämmöiset välit. Lähdet kanssani ja haluat olla kanssani, sitten olemme haukkuneet yhdessä, että kaikki on paskaa ja lomaillaan sitten kolme päivää Espanjan rannikolla, Minttu nauraa.

Race Across the World Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 16.3. klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat