Minttu Murphy-Kaulasen Jasmin-tytär haluaa lopettaa Race Across the World Suomi -kisassa

Minttu Murphy-Kaulasen Jasmin-tytär haluaa lopettaa Race Across the World Suomi -kisassa 1:23
Näet tunteellisen kohtauksen videolta.

Minttu Murphy-Kaulanen ja Jasmin-tytär joutuvat tiukan paikan eteen.

Race Across the World Suomi -uutuusohjelman neljännessä kaikki toiselle välietapille saapuneet kilpakaksikot saavat jatkaa kisassa.

Kilpailun seuraava etappi alkaa Espanjan Salamancasta, josta kilpailijoiden on päästävä 1500 kilometrin päähän Ranskan Alpeille Chamonixiin. Määränpäähän viimeisenä saapunut pari tippuu kilpailusta.

Ensimmäisinä toiselle välietapille selvinneet Minttu Murphy-Kaulanen ja hänen tyttärensä Jasmin hyppäävät Salamancassa bussiin, joka kuljettaa heidät Madridiin. Kaksikon tavoitteena on päästä vielä saman päivän aikana Barcelonaan, mutta bussiyhteydet sakkaavat ja kaikki junat ovat täynnä. Matkantekoa on siis lykättävä seuraavalle päivälle. 

Matkasuunnitelmien mennessä uusiksi Jasmin istahtaa allapäin rappusille. Minttu tulee tiedustelemaan tyttärensä olotilaa, johon Jasmin vastaa lyhytsanaisesti.

– Sinä et puhu, et sano, mitä haluat. En pysty lukemaan ajatuksiasi. Yritän puskea eteenpäin. Jos ei riitä enää paukut, niin sekin on ihan fine. Tämä on tosi raskasta, Minttu sanoo.

Minttu kysyy, haluaako Jasmin keskeyttää kisan. Jasmin nyökkää myöntymyksen merkiksi ja puhkeaa kyyneliin.

Katso kohtaus yllä olevalta videolta!

Race Across the World Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 16.3. klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat