Mainos

Uutuuskirja: Minttu Kaulasella oli jyrkkä mielipide Sampo Kaulasesta ennen suhdetta: "Näin Sampossa ensin tyhmän jätkän"

1:08
Minttu Kaulanen osallistui Olet mitä syöt -ohjelmaan.

Minttu Kaulanen avautuu uutuuskirjassa hänen ja Sampo Kaulasen ensitapaamisesta.

Kyläkauppias Sampo Kaulanen ja Michele "Minttu" Kaulanen tapasivat toisensa Diili-ohjelman kuvauksissa vuonna 2010. Sampo Kaulasen omaelämäkerrassa Sampo Kaulanen: Suomen sympaattisin kauppias (WSOY 2019) kyläkauppiaan vaimo paljastaa, ettei mies tehnyt häneen vaikutusta aluksi.

– Näin Sampossa ensin tyhmän jätkän. Mietin, minkä ihmeen takia me ollaan samassa bisnes-henkisessä kilpailussa. Se tulee paikkaan, missä kaikilla on puvut, mutta jäbällä on huppari.

Ohjelman kuvausten aikana pari puhui enemmän toisilleen. Minttu muistelee keskustelleensa Sampon ja muiden naiskilpailijoiden kanssa, millaisista naisista kyläkauppias oikein pitää.

– Hän sanoi, että ainoat kriteerit ovat nämä: naisella ei saa olla näppyjä selässä eikä se saa piereskellä, Minttu kertoo.

Sampo oli avautunut erostaan kilpailijoille sekä paljastanut ostaneensa moottoripyörän, koska joku missi oli laittanut sen omistamisen yhdeksi treffeille lähtemisen ehdoista. Mies hurmasi Mintun olemalla oma itsensä. Kun Minttu pääsi vierailemaan Lapissa Sampon luona, ajatukset alkoivat muuttua.

– Itsehän se on sitä mieltä, että hän se minut naarasi pikkuhiljaa. Mutta sille oli vaikea ymmärtää että muhun ei tee vaikutusta sen auto tai sen kello. Arvostan sitä, että joku ei ole kusipää, Minttu lataa kirjassa.

Lähde: Sampo Kaulanen: Suomen sympaattisin kauppias (WSOY 2019)

Korjattu: 24.10. klo 10:02 Kirjan nimi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja