Minna Kuukka julkaisi perinteisen katoamisilmoituksen – somessa tarkennettiin tuntomerkkejä: "Ikuistettu purentajälki"

Minna Kuukka tekee riskaabelin peliliikkeen – nappaa ruokavarastosta haastavan merenelävän vain minuutteja ennen ajan päättymistä 0:29
Minna Kuukka otti riskin MasterChef -ohjelman finaalissa – yllyttäjän roolissa Sikke Sumari!

MasterChef VIP -kisan voittaja Minna Kuukka julkaisi hupaisan päivityksen Instagramissa.

Vapun jälkeen sosiaalisessa mediassa on voinut törmätä etsintäkuulutuksiin tai löytöilmoituksiin kadonneista ylioppilaslakeista. Tapana kun on, että mustavalkoinen lakki laitetaan päähän keikkumaan työväen juhlan kunniaksi.

Myös radiojuontaja Minna Kuukka kaipailee lakkiaan. MasterChef Vip -kisan voittanut Kuukka julkaisi Instagram-tilillään itsestään nuoruuskuvan, jonka yhteyteen hän kirjoitti katoamisilmoituksen. Lakin lisäksi hän kaipaa myös jotain muuta, jota ei helposti takaisin saa.

– Julkaisen jälleen jo perinteisen katoamisilmoituksen: hukkaan ovat joutuneet sekä nuoruus että kuvan lakki. Nuoruudesta ei enää niin väliksi, mutta lakkia edelleen kaipailen.

– Siinä on Turun yliopiston lyyra, lipasta roikkuu skumppapullon korkki, vuoreen on kirjattu muutama puhelinnumero 90-luvulta ja sen yhden Amsterdam-kevään muistoksi tussilla piirretty Hollannin kuningashuoneen merkki: kolme oranssia rastia. Jos törmäät, niin käske lakin soitella, hän jatkaa kirjoituksessaan. 

Eräs Kuukan seuraajista muistuttaa, että häneltä jäi eräs tuntomerkki mainitsematta. 

– En nyt ole ihan varma oliko tarkoitus lisätä tuntomerkkejä lakkiin, mutta lippaan on ikuistettu allekirjoittaneen purentajälki.

– Kyyyllä. Lisätään hampaanjäljet lipassa listaan, Kuukka vastaa nauruhymiöiden saattelemana. 

Kuukka voitti MasterChef VIP -kauden. 

Jakson päätteeksi tuomarit arvioivat annokset ja kruunasivat voittajaksi radiojuontaja Kuukan, jonka voittomenu oli ollut tasaisen vahva kauttaaltaan. Kuukka paljasti myös, mihin aikoo sijoittaa voittopottinsa. 

– On tosi hienoa päästä lahjoittamaan tämä 10 000 euroa Helsingin yliopiston syöpätutkimusrahastoon. Olen tosi onnellinen voitosta, vaikka tämä onkin ihan epätodellista, Kuukka kommentoi kruunaamisen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat