Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Mini Juustobriochit

Myllyn Paras
Julkaistu 16.04.2014 09:21

Pienet, suolaiset herkut ovat helppoja valmistaa ja maistuvat maukkailta! Kokeile vaikkapa tätä yrttijuustobriossien ohjetta.

Lehtevistä taikinalevyistä leivot makoisia pikkuherkkuja ja täytteiksi sopivat esimerkiksi vahvat juustot, mausteet ja yrtit. Erilaisiin minikippoihin tehtynä saat briocheihin näyttävyyttä.

15–18 kpl

1 pkt  Myllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)

tai  Lehtitaikinalevyjä (500 g)

tai  Torttutaikinalevyjä (500 g)

Täyte:

150 g yrtti- tai chili- tms. tuorejuustoa

15 cm purjosipulia

100 g parmesaanijuustoraastetta

1 rkl punapippuria

1 rkl tuoretta timjamia, rosmariinia tai basilikaa hienonnettuna

Levitä taikinalevyt sulamaan. Hienonna purjosipuli pieniksi kuutioiksi. Levitä taikinalevyille huoneenlämpöistä tuorejuustoa, sipulikuutioita, parmesaaniraastetta sekä mausteita. Älä sulata taikinalevyjä liikaa, niin täytteen levitys on helpompaa. Kääri levyt rullalle pituussuunnassa. Nipistä sauma yhteen kostutetuin käsin. Leikkaa jokainen levy 3–4 osaan ja laita palat pieniin muffinivuokiin tai voidellun pienehköreikäisen muffinipellin koloihin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia kauniin värisiksi.

VINKKI: Kokeile lisätä sinihome- tai valkohomejuustoa, mikäli pidät niiden mausta.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Pikkujoulujen chilikiepitLehtevät suolaiset sydämetMini-juustobriochitNyhtökaura-joulutortutTuliset salami-voisarvet pikkujouluihinChilihärkä-tähtitortut
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:08
    Ruoka

    Päiväkodin ruoasta löytyi hiiri Haukiputaalla –"Mikäs möykky täällä on!"

  • 16:59
    Ruoka

    Suomalaiset kävelevät tämän ohi päivittäin – arkiruokien superraaka-aine piilee pakastealtaassa

  • 14:02
    Lääketiede

    Pieni haava johti kaikkien raajojen amputointiin – Arja sai Suomen ensimmäisen käsisiirteen

  • 11:59
    Matkailu

    Odotteletko 10 vuoden passia? Poliisilta tärkeä muistutus

  • 08:15
    Hedelmät

    Hedelmä, jota kannattaa nyt ostaa – edukas kuitupommi!