Mainos

Miltä tuntuu suudella vastanäyttelijää? Salkkarinuoret paljastavat

Salkkareissa Violaa näyttelevä Vivi Wahlström ja Benjaminia näyttelevä Aaron Bojang kertovat, millaista on suudella vastanäyttelijää.

Pihlajakadun nuoret elävät Salatuissa elämissä värikästä arkea, johon kuuluvat välillä myös hahmojen väliset pusut. Salkkareiden uutta Kämppä tyhjänä -nettisarjaa tähdittävät Vivi Wahlström ja Aaron Bojang kertovat, että suutelukohtauksiin on jo tottunut.

– Ei se ole mun mielestä kiusallista ja se tuntuu pussaamiselta, Vivi kertoo.

Miltä vastanäyttelijän pusuttelu Aaronin mielestä tuntuu?

– Ei sitä voi oikein kuvailla sen kummemmin. En itse ajattele sitä sillä tavalla, että nyt menen pussailemaan, vaan ajattelen, että tällä tavalla lukee mun skriptissä tänään. Sitten menen hoitamaan sen. Se on kuin mikä tahansa muukin kohtaus, Aaron toteaa.

Kämppä tyhjänä #käty kertoo Pihlajakadun nuorison ikimuistoisista kotibileistä. Jiri ja Eva ovat viikon työmatkalla ja kämpät jäävät nuorison käyttöön. On aika järjestää ikimuistoiset bileet, pitää hauskaa ja tutustua sen varjolla vastakkaisen sukupuolen edustajiin ja päihteiden ihmeelliseen maailmaan. Ystävyys on koetuksella, kun kisaillaan samoista ihastuksista ja sekoillaan tunteiden carting-radalla.

Kätyn pääosassa nähdään Pihlajakadun tutut nuoret eli Viola (Vivi Wahlström), Benjamin (Aaron Bojang), Nella (Sonja Kasurinen) ja Severi (Roope Puhakka), mutta mukaan mahtuu muutama koulukaveri ja yksi Jonnekin.

Kämppä tyhjänä -nettisarjan ensimmäisen kauden kaikki jaksot Katsomossa 24.5. klo 00.00 alkaen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.