Milloin Mercedes alkaa hyljeksiä Valtteri Bottasta? Salaiset tapaamiset pysyneet toistaiseksi piilossa – "En tiedä, järjestetäänkö"

Valtteri Bottaksen pitkää ja ansiokasta taivalta Mercedes-tallissa on jäljellä kuuden osakilpailun verran. Ensi kaudeksi Alfa Romeolle siirtyvä suomalainen ei ainakaan toistaiseksi ole huomannut minkään muuttuneen.

Bottas sai sunnuntaina Turkissa tililleen pitkään odottamansa kymmenennen GP-voiton. Kun edellisestä ykkössijasta oli ehtinyt vierähtää jo yli vuosi, kyseessä oli luonnollisesti Bottaksen ensimmäinen voitto syyskuisen Alfa Romeo -uutisen jälkeen.

Ykkössija otettiin kuitenkin tallissa vastaan yhtä lämpimästi kuin yhdeksän edellistäkin – ellei jopa lämpimämmin, sillä Mercedes taistelee tällä kaudella maailmanmestaruuksista tiukemmin kuin kertaakaan Bottaksen Mercedes-vuosien aikana.

– Olen ehtinyt nähdä tallin väkeä vain palkintokorokkeelta käsin ja kun nousin autosta, ja kaikki oli hyvin, tietenkin. Kaikki tuntuivat olevan iloisia, Bottas kertasi kisan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Aiemmin Bottas on sanonut olevansa helpottunut, kun tulevat kuviot ovat paitsi hänen itsensä myös kaikkien muiden tiedossa.

– Talli on ollut hyvä minulle. Mikään ei oikeastaan ole muuttunut. Kaikki on tehty ihan normaalisti, ja ilmapiiri on kokonaisuudessaan hyvä. Olemme erittäin motivoituneita loppukaudeksi, ja teemme kovasti töitä niin kuin aina ennenkin.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Yleensä tallia vaihtavia kuljettajia aletaan jossain vaiheessa loppukautta hyljeksiä. Heidät jätetään tylysti ulos tapaamisista ja muusta toiminnasta, joka koskee tulevia vuosia. Bottas ei ole huomannut tällaistakaan muutosta.

– Olen ollut kaikissa niissä tapaamisissa, joissa olen aiemminkin käynyt näiden viiden vuoden aikana. En kuitenkaan tiedä, järjestetäänkö niiden lisäksi muitakin tapaamisia. Eli minulle kaikki on ihan normaalia.

Lue myös:

    Uusimmat