Millaisilla jutuilla haluaisit tuntemattoman miehen lähestyvän sinua? Naiset vastaavat

Selvitimme, miten naisia kannattaa lähestyä!

”Millaisilla jutuilla/keskusteluilla haluaisit tuntemattoman miehen lähestyvän sinua?” kysyy Timber.

Näin naiset vastasivat: 

"Älä ihmeessä tule iskemään tyyliin "läheks meille", siitä ainakin ahdistuisin. Kysy vaikka jotakin. Tai jos ollaan tapahtumassa tai keikalla, aloita keskustelu aktiviteeteista tai bändistä. Tietysti on niitäkin, jotka haluavat suoraa flirttitoimintaa. Entä, jos kysyisit naiselta, miten hän haluaa sinun lähestyvän? Olisi ainakin ikimuistoinen alustus."
– Nainen, 29, parisuhteessa

"Drinkkilasia tarjoten? (Mieluusti ilman tyrmäystippoja.) Jutustelun voi aloittaa yllättäen vaikkapa vitsillä. Jos saa naisen nauramaan ensiminuuteilla, niin todennäköisemmin saa myös jäädä seuraan."
– Nainen, 29, sinkku

"Olisipa mukavaa joskus kokea se tunne, että mies huomaa vain ja ainoastaan sinut kaikkien ihmismassojen keskeltä ja pyrkii puheillesi, koska näki sinut. Joten vastaus: hymyile, ja kerro nähneesi ainoastaan ja vain minut. Ja ole vieläpä rehellinen tässä asiassa. Sitä päivää siis odotellessa…"
– Nainen, sinkku, 28

"Siis jos Brad Pitt tulisi, niin ei sen tarvitse kun ottaa kädestä, nyt mennään :) Mutta oikeasti, luonnollinen, luonteva lähestyminen kannattaa. Ei mikään ulkoa opeteltu iskutekniikka, jolla yritetään joka muijaa baarista. Ei känniörvellys, itse asiassa vaikka baarissa onkin aina kiva jutella ulkopuolisille, niin ihan arkiset tilanteet vasta kivoja ovatkin pikkuflirtille. Mut on isketty onnistuneesti esimerkiksi bussissa, kun alkoi luonteva keskustelu jostain kanssamatkustajasta ja sitä kautta päädyttiin juttusille. Tai joskus joku on juossut kadulla perään, että "sulla on niin ihana ilme, että pakko pyytää pääsisitkö joskus drinkille?" Jos mitään juttuaihetta ei tule mieleen, niin esittäydy reippaasti ja kerro, miksi esittäydyit: vaikutat kiinnostavalta tyypiltä/niin nätti nainen, että rohkaistun kysymään lähdetkö kahville/lasilliselle/tanssimaan whatever. Kehu, jos aidosti olet sitä mieltä. Tai hei: yritä luoda katsekontaktia, siitä näet onko nainen lähestyttävällä fiiliksellä: katso silmiin, hymyile. Matalalla kynnyksellä lähestyminen, kohteliaisuus ja positiivisuus, aito kiinnostus toiseen jos ei tuota treffejä, niin tuo ainakin hyvää mieltä.
– Nainen, avoliitto, 28

"Tiedän millä en halua, lässytystä ja siirappista huttua, niitä ei kukaan jaksa kuunnella. Rehellistä, suoraa ja humoristista otetta ei voi vastustaa. Itseironia ja sarkasmi ovat myös kova juttu, jos niihin pystyy, ei voi olla liian itserakas tai epävarma itsestään."
– Nainen, 35, naimisissa

"Minuun tekee vaikutuksen huomioonottava ja kohtelias mies. Jo se, että nimeni jää miehen mieleen ensikohtaamisesta alkaen, vie jalat alta!"
–Nainen, 46, eronnut

Lue myös:

    Uusimmat