Mainos

Millaisia tunteita naisten nänni- ja genitaalilävistykset herättävät? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä mieltä miehet ovat naisten nänni- ja genitaalilävistyksistä? Minulla on ollut pientä säätöä erään miespuolisen työkaverini kanssa jonkin aikaa, muttei kuitenkaan vielä olla seksiä harrastettu, joten hän ei ole nähnyt minua vielä näistä "kriittisistä" paikoista. Otin joskus muutama vuosi sitten yhden genitaalialueen lävistyksen, sekä lävistyksen molempiin nänneihin. Muita lävistyksiä tai tatuointeja minulla ei ole, joten nuo voivat tulla ehkä hänelle yllätyksenä.

Mitä mieltä miehet ovat ns. intiimialueiden lävistyksistä? Voiko kuinka todennäköisesti tunnelma sängyn puolella lopahtaa näiden takia? Ollaan molemmat noin 30-vuotiaita", kyselee nimimerkki Salaisuusx3.

Näin miesraati vastasi:

"Tunnelma ei todellakaan lopahda, jos miesehdokas on kanssasi vähääkään samalla tasolla. Ja toki hän on, sillä ethän muuten edes miettisi työkaverisi pokaamista. Me vanhemmat setämiehet voimme vain haaveilla moisesta koristelusta, mutta "turn off" se ei ole missään tapauksessa. Yleissääntönä nainen saa tehdä todella pahoja mokia, että miehellä katoaa fiilis, kun ollaan jo sänkyyn asti päästy. Epähygieenisyys ja äärimmäisen huonot käytöstavat tulevat ensimmäisenä mieleen."
– Herra 47, aviossa 

"Yksi tykkää tatuoinneista, toinen vihaa niitä, yksi nänni- ja genitaalilävistyksistä, toinen taas ei voi sietää niitä. Maku- ja tottumisasia. Voisi luulla, että monet kokevat lävistykset myös kiihottavina, mutta eihän näistä ikinä tiedä. Jos tunnelma sängyn puolella on lopahtaakseen niiden takia, niin siinäpähän lopahtaa. Sinä itse olet lävistykset ottanut, koska ne olet halunnut ottaa ja jos miespuolinen työkaverisi ei niistä pidä ja kokee tilanteen niin sanotusti downer-henkisenä, anna olla. Nänni- ja genitaalilävistysten takana on kuitenkin ihminen, joka on se kaikista tärkein asia."
– 35, sinkku

"Pakko sanoa, että nyt on paha vastata muiden puolesta. Itsellä ei ole kokemusta, mutta veikkaisin suhtautumisen lävistyksiin olevan yksilöllistä."
​​​​​​​– 34, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.