Milla, 24, ajautui Maajussille morsian -ohjelmaan jo toista kertaa: "Viimeksi en ollut vielä valmis"

Töllötuomarit – Maajussi-Milla 2:13
Katso, kuinka Töllötuomarit kuvailevat Millaa.

Piippolassa asuva Milla, 24, pyörittää suvun hevostilaa ja valmentaa ravihevosia samaan aikaan, kun hän työskentelee myös ripsiteknikkona kauneudenhoitoalalla.

24-vuotias Milla on yksi Maajussille morsian -kauden maajusseista. Hän on ohjelmassa mukana jo toista kertaa, sillä hän päätyi hakuprosessiin myös viime vuonna.

– Ystäväni ilmoittivat minut ohjelmaan jo toistamiseen. He ilmoittivat minut mukaan myös viime vuonna, mutta silloin en ollut valmis, sillä olin eronnut puoli vuotta aiemmin, Milla kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Tällä kertaa Milla ei kehdannut enää kieltäytyä, kun soitto tuotantoyhtiöstä tuli.

– Olin sanonut viime vuonna, että jos olen vuoden päästä vielä samassa tilanteessa, niin silloin voin lähteä mukaan. Joten pakkohan se sitten oli, Milla tuumaa naurahtaen.

Milla pohti myös, että tämänkaltaisia tilaisuuksia avautuu melko harvoin, joten seikkailuhenkisyys voitti.

Milla asuu Piippolassa, joka sijaitsee noin sata kilometriä Oulusta etelään. 

– Kaksi kertaa olen seurustellut pidemmän aikaa, ja molemmat kumppanit ovat olleet täältä samalta kylältä. Millä todennäköisyydellä löydän enää tältä alueelta uutta miestä? Milla kyselee hieman huvittuneena. 

– Harvoin edes kiinnostun kenestäkään, tai sitten kiinnostun niistä, joita en voi saada.

Milla sanoo, että monesti häntä eivät ole kiinnostaneet ne, jotka ovat liiankin helposti tavoitettavissa.

– Monet luulevat, ettei minulle kelpaa ketään, mutta se ei pidä lainkaan paikkansa. Se vaatii vain sen tietynlaisen yhteyden, Milla tuumaa.

Hän toivoo, että oikean kumppanin tavattuaan häneltä lähtee niin sanotusti jalat alta.

– Se on joko tai. Jos suhteella ei ole potentiaalia mihinkään isompaan juttuun, en halua tuhlata omaa enkä toisen aikaa. 

Hän pitää Maajussille morsian -ohjelman pikatreffejä täydellisenä konseptina.

– Ne toimivat minulle tosi hyvin, koska tiedän heti, kiinnostaako toinen vai ei.

Esimerkiksi Tinderistä Millalla ei ole hyviä kokemuksia, koska hän ei jaksa pidempää viestittelyä, vaan tapaa ihmiset mieluiten heti.

Kun Milla tapaa mielenkiintoisen ihmisen, hän haluaa suhtautua tulevaisuuteen avoimesti ja voisi jonain päivänä harkita jopa Piippolasta muuttoa.

– En halua, että paikkakunta on kynnyskysymys.

Itseään lojaaliksi, luotettavaksi ja vaatimattomaksim kumppaniksi kuvaileva Milla kaipaa rinnalleen miestä, jonka kanssa voisi puuhailla aivan arkisia asioita, kuten kokkailla yhdessä ruokaa.

Hän pyörittää kolmatta vuotta suvun hevostilaa, ja isovanhemmat ovat myös mukana tilan arjessa, vaikkakin päävastuu on nuorella emännällä. Tilalla kasvatetaan ja valmennetaan ravihevosia.

Hevosten ohella Milla tekee töitä ripsiteknikkona ja kauneudenhoitoala muutenkin kiinnostaa vastapainona hevosten kanssa tehtävälle työlle. Vapaa-ajallaan Milla tapaa kavereitaTt ja käy kuntosalilla.

Milla haaveilee tasapainoisesta elämästä, jossa kumppanin kanssa jaetaan arjen pienetkin asiat. Millaan tekee vaikutuksen rohkea mies, joka osaa tarvittaessa ottaa ohjat käsiinsä, mutta jolla on myös huumorintajua. Sopivan kumppanin löytyessä olisi myös toiveissa perustaa oma perhe.

Maajussille morsian -ohjelman seitsemännentoista kauden esittelyjaksossa tavataan kahdeksan rohkeaa, ikähaarukaltaan 21-44-vuotiasta miestä ja naista, jotka lähtevät etsimään loppuelämänsä rakkautta.

Tämänvuotisten maajussien tiloilla nähdään perinteisten maito- liha- ja viljatilojen lisäksi kananmunia, ravihevosia ja tapahtumatuotantoa, ja Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Kaksi naista ja kuusi miestä etsivät kumppania, joka nauttisi maaseudun rauhasta ja tilan arjesta ja haluaisi ehkä myös kehittää tilaa yhdessä maajussin kanssa. Löytyykö maajussien joukosta sinulle se oikea? Matkalla mukana kulkee juontaja Vappu Pimiä.

Jos kiinnostuit Millasta tai jostakin toisesta maajussista, voit lähettää maajusseille kirjeen täällä.

Maajussille morsian -ohjelman esittelyjakso MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat