Miljonäärille selvisi vasta 21 vuoden jälkeen, ettei hän olekaan lastensa isä – haastoi ex-vaimon oikeuteen: "Tuo kaikki on viety minulta"

0:23
Vauva näkee isänsä ensimmäistä kertaa, kiitos silmälasien

Vuonna 2016 Richard Masonille selvisi, ettei hän voi saada lapsia.  Samalla kävi ilmi, että Richardin vaimo on valehdellut jo vuosia.

Vuonna 2016 Richard Masonille selvisi, että hänen vaimonsa on valehdellut hänelle jo vuosia. Tuolloin Richard, 55, sai tietää, ettei voisi tai ole koskaan voinut saada lapsia "luonnollista reittiä".

Hyvin varakkaalla Richardilla kuitenkin oli jo kolme lasta Kate-vaimonsa kanssa, joista vanhin oli syntynyt vuonna 1995. Tällä hetkellä perheen kaksoset ovat 19-vuotiaita ja kolmas lapsikin jo 23.

Vaimo valehteli vuosikymmeniä

Vaimo oli valehdellut Richardille lasten isyydestä vuosikymmeniä. Pari oli ehtinyt päättää avioliittonsakin jo kymmenen vuotta aiemmin.

– Hetkessä sain tietää, ettei minulla oikeasti ollut lapsia. Sitä ei tiedä, mikä on totta ja mikä ei, kuin eläisin Matrix-elokuvassa, Richard kuvailee The Sunin mukaan.

Richard on miljonääri. Mies kokeekin, että vaimo oli huijannut hänet elättämään perhettä.

Vaimo tunnusti huijauksen

Aluksi Kate yritti väittää, että lapset ovat Richardin "sanoi tiede mitä tahansa", mutta lopulta, perheen poikien tiedustellessa asiasta, Kate myönsi valehdelleensa.

Hänellä oli 20 vuoden liiton ajan ollut suhde toisen mieheen.

DNA-testi osoitti, että ainakaan kaksoset eivät ole Richardin. Perheen 23-vuotias kieltäytyi testistä.

Suhde lapsiin meni pilalle

Richardin suhde poikiin on mennyt pilalle tapauksen vuoksi. Mies haastoi vaimonsa oikeuteen saadakseen takaisin osan valtaisasta miljoonien puntien summasta, jonka Kate häneltä sai avioerossa.

Perheen kaksi poikaa katkaisi välit Richardiin tämän takia.

Tilanne tuo suurta tuskaa

Richard kertoo kokevansa suurta tuskaa, kun lapset esimerkiksi lisäävät omista lapsistaan kuvia Facebookiin. Hän myös näki vanhimman lapsensa valmistumisuutisen vain sosiaalisessa mediassa, koska ei saanut kutsua juhliin.

– Ajattelen "tuo kaikki on viety minulta". Joku sanoo sinulle "kaikki, minkä tiedät ja mitä pidit varmana, ei olekaan totta eikä sitä koskaan ollut olemassa. Et ole isä, et voi saada lapsia, et voi jatkaa sukuasi”.

Oikeusjutun myötä Kate suostui maksamaan Richardille 250 000 puntaa. Lasten biologisen isän henkilöllisyyttä hän ei halunnut julkisuuteen.

Lähteet: The SunVT.co, Telegraph

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja