Miley Cyrusin koti tuhoutui täysin Kalifornian maastopaloissa – jakoi pysäyttävän ennen ja jälkeen -kuvan

0:46

Miley Cyrusin ja hänen kumppaninsa Liam Hemsworthin koti tuhoutui täysin Kaliforniassa riehuvien maastopalojen seurauksena. 

Etelä-Kaliforniassa riehuvat maastopalot ovat vieneet myös laulajatähti Miley Cyrusin sekä hänen kumppaninsa Liam Hemsworthin yhteisen kodin. Uutisoimme aiemmin, kuinka myös Hollywood-tähti Gerard Butlerin koti tuhoutui maastopaloissa. Myös Kim Kardashian West joutui jättämään kotinsa maastopalojen vuoksi. 

Maanantaina Cyrus kertoi Twitter-tilillään, että on turvassa ja kiitollinen.

– Olen täysin järkyttynyt palojen vaikutuksesta yhteisööni. Olen yksi onnekkaista. Lemmikkini sekä elämäni rakkaus ovat turvassa, ja ainoastaan sillä on väliä. Taloni ei enää ole pystyssä, mutta yhteiset muistoni perheen ja ystäviäni kanssa säilyvät vahvoina, Cyrus kirjoitti.

Cyrus julkaisi tänään Twitter-tilillään pysäyttävän kuvan, jossa nähdään hänen ja Hemsworthin yhteinen koti ennen paloa sekä palon jäljiltä. Ennen -kuvassa nähdään parin lemmikkikoira makaamassa kivisten kirjainten edessä, joista muodostuu sana "love" eli rakkaus. Jälkimmäisessä kuvassa ympäristö on tuhoutunut täysin, ja tummuneet kirjaimet makaavat maassa.

Etelä-Kaliforniassa leviävät maastopalot ovat tuhonneet tähän mennessä jo noin 435 rakennusta ja vaatineet ainakin 42 ihmisen hengen, joiden lisäksi noin 200 ihmistä on kateissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja