Miksi tästä Liiga-finaalien tähdestä ei puhuta enemmän? TPS-luotsi saa erityiskehut noususta NHL:n kynnykselle

TPS:n moskovalaislähtöinen maalivahti Andrei Karejev on ollut yksi jääkiekon Liiga-kauden kovimmista torjujista ja pudotuspelien vakuuttavimmista pelaajista, mutta hän ei ole paistatellut otsikoissa.  

– En tykkää puhua itsestäni, hieman kangerrellen englantia puhuva Karejev toteaa hymyillen kysymykseen hieman vähäisemmästä mediahuomiostaan. 

Toista kauttaan Suomessa ja Turussa viettävä Karejev, 27, on torjunut kiekkoja 92,2 prosentin varmuudella pudotuspeleissä ja on ollut iso tekijä TPS:n rynnistyksessä finaaleihin. 

Liigan kolmas finaali Tappara-TPS maanantaina kello 18.30 C Moressa ja Sub-kanavalla. Studio käyntiin jo kello 18.00. 

Pääkuvan video: Andrei Karejev nostaa haastattelussa esiin suomalaisvalmentajan, joka on auttanut häntä kehittymään jopa lähelle NHL:n portteja. Lisäksi hän puhuu viihtymisestään Turussa. Jutun perässä myös C Moren studiotiimin kommentteja maalivahtien ja puolustajien kommunikointiin, missä voi olla haasteita esimerkiksi Karejevin kohdalla. Alla puolestaan esittelyssä Tapparan tähtivahti Christian Heljanko.  

Valokeilassa Christian Heljanko – C Moren asiantuntija Niklas Bäckström nostaa esiin ison muutoksen Tapparan tähtivahdista 5:32
Valokeilassa Christian Heljanko – C Moren asiantuntija Niklas Bäckström nostaa esiin ison muutoksen Tapparan tähtivahdista.

Lue myös:

    Uusimmat