Miksi takamukseni näyttää isolta farkuissa? Selvitimme täydellisen farkkupepun salaisuudet

Mitä olet aina halunnut tietää farkkujen takamuksesta? 

Miksi se on lattea? Miksi se näyttää näissä housuissa hyvältä, noissa toisissa vielä paremmalta? Selvitimme vastaukset farkkukysymyksiin!

Miksi takamukseni näyttää isolta farkuissa?

– Yleensä taskuilla on suuri merkitys. Joissain farkuissa taskut ovat hyvin kaukana sivuilla, jolloin ne tekevät kantajasta leveämmän. Jos taskut ovat hyvin lähekkäin, peppu näyttää visuaalisesti tiukemmalta, kertoo Anu, myymäläpäällikkö Denim Dream -liikkeessä Kristiine-kauppakeskuksesta.

Jos farkun vyötärönauhan alla sijaitseva takasauma on kaareva, peppu on kaunis ja pyöreä.

Kannattaako valita farkut, joissa on pienet takataskut?

Anun mukaan jotkut naiset eivät pidä pienistä taskuista, mutta niillekin on asiakaskuntansa. Pienet taskut tekevät housuista feminiiniset.

Miksi taskut ovat joissain farkuissa niin korkealla?

– Taskut, jotka ovat matalalla, raahaavat kaiken mukanaan alas. Kun taskut ovat korkeammalla ja yhdessä, ne tekevät takamuksesta terhakan, Anu kertoo.

– Ihmisiä ja heidän edustamiaan tyylejä on niin paljon! Boyfriend-farkuissa taskut ovat yleensä alempana, ja melko suuret.

Boyfriend-farkuissakin taskut voivat olla tiukasti vierekkäin, jolloin malli on naisellisempi. 

Farkkujeni taskut on koristeltu korukivin. Kannattaako tämä?

– Koristeet ovat nimenomaan takamuksen korostamista varten. Kun haluat suuren takamuksen, kuin Kim Kardashian, Anu kertoo nauraen.

– Bling bling -kivet taskuissa kertovat, että haluat esitellä jotakin. Tästä mallista on sanottava, että taskut ovat melko sivuilla.

Farkuissani ei ole taskuja. Teinkö tyylivirheen?

– Henkilökohtainen mielipiteeni on, että taskuttomuus on melko huono idea. Silloin takamus on todella yksinkertainen, siellä ei ole mitään. Kun housuissa on taskut, ne tekevät housuista mielenkiintoiset. Ilman taskuja takapuoli on leveä ja jopa tyhjä. Minä uskon taskuihin! Anu sanoo.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja