Miksi pelkkä seksisuhde ei riitä? Naiset vastaavat

On ihmisiä, jotka eivät koskaan halua vakiintua ja hakevatkin siksi vain petiseuraa. MTV Lifestyle selvitti, kuinka naiset suhtautuvat mieheen, joka etsii vain seksiseuraa.

”Kerta toisensa jälkeen ihmettelen seuraavaa: Kaikki naiset ihastuvat ja haluaisivat aina syventää suhdetta, vaikka olen ihan selkeällä suomen kielellä ilmaissut, etten etsi parisuhdetta vaan nautin seksistä ja pidän hauskaa. En siis ryntäile yhden illan -juttuihin, mutta jos/kun kohdalle osuu kiinnostava nainen, teen asian kyllä ensimmäisenä selväksi, etten halua MITÄÄN VAKAVAA. Tämä sopii noin 70% naisista ja 30% jättää jutun siihen. Noista 70%:sta 65%:a haluaa ottaa uusinnan esimerkiksi seksin merkeissä, jonka jälkeen haluaisivat sopia säännöt (ei muita jne.) tai jopa ehdottavat suhteen eteenpäin vientiä. Kuinka voin tehdä asiani TARPEEKSI selväksi naiselle? En halua satuttaa ihmisiä, jonka takia haluaisin että tähän olisi olemassa vastaus”, nimimerkki Kiltti mutta vilkas kysyy.

Näin naisraati vastasi:

”Muistaakseni on joku tutkimus, että nainen saattaa kuvitella seksin jälkeen haluavansa miehen kanssa enemmänkin, vaikka oikeasti ei haluasikaan. Joku hormonaalinen juttu on siis kyseessä eli älähän ukkeli heti ajattele, että olisit niin vastustamaton ja kaikkea. Nainen ei aina vain mahda sille mitään, että kuvittelee haluavansa jotain enemmänkin. Anna siis tilanteen aluksi hieman rauhoittua, että nainenkin saa hormoninsa kohdalleen.

Toisekseen tuollaisia juttuja on aina hankala hoitaa niin, että molemmat olisivat tyytyväisiä. Joskus mies haluaa enemmän kuin nainen ja joskus taas toisinpäin. Jos haluat vilistellä eri naisten sängyissä, niin sinun pitää vaan kestää se, että osa saattaa haluta enemmän kuin pelkkää seksiä.

Rehellisyys maan perii, eli aina kannattaa kertoa asia suoraan ilman mitään mahdollisuutta mistään paremmasta, kuin seksiä sinun kanssasi. Toivottavasti et lepertele naisia petiisi uskottelemalla, että hän on kaikkein ihanin ja niin edelleen, koska toki tällaiset kehut saattavat saada hänet haluamaan kanssasi jotain enemmänkin. Eiköhän nainen tajua jättää sinut rauhaan, kun sanot vain nauttivasi seksistä ja that’s it.

Olisihan se ihanaa, kun voisi vain napin painaluksella saada jonkun seksikkään naisen sänkyynsä kerta toisensa jälkeen ilman mitään jälkiseurauksia ja selittelyjä, mutta aina asiat eivät vain ole niin yksinkertaisia. Ainahan sitä haluaa vähän enemmän sellaista mitä ei voi saada. Uskon asian olevan myös sinun kohdallasi totta.”
– Nainen, 25, parisuhteessa 

"Uutisia: samaan sortuvat myös miehet! Jos seksi on hyvää ja kemiat kohtaavat, voi vannoutunutkin poikamies alkaa ehdotella tai pahimmassa tapauksessa vain olettaa, että tapailu on eksklusiivista. Ihmiselle on luonnollista alkaa kiintyä tyyppiin, jonka kanssa harrastaa säännöllisesti seksiä. Varo vain, itsellesikin voi käydä niin. Jos teet aikomuksesi selväksi, olet rehellinen etkä anna olettaa, että suhteeseen olisi mahdollisuuksia, et tahallasi satuta ketään. Nuo naiset ovat itse vastuussa panemisistaan ja sen seurauksista tunne-elämälle, on holhoavaa ajatella muuta. Voit tietty ryhtyä nimimerkkisi vastaisesti avoimen mulkuksi, jolloin kukaan ei halua kanssasi suhdetta, mutta ei ehkä sitten seksiäkään."
– Nainen, seurustelee, 27

"Seksi on (naiselle, ainakin itselleni ja omalle tuttavapiirilleni) varsin kokonaisvaltainen kokemus. Se ei ole vain fyysinen akti, vaan mukana kulkee muitakin tunteita. Siksi seksi ei koskaan ole vain seksiä ja jos fyysisellä tasolla asiat toimivat hyvin, on tuo yhteys helppo kuvitella myös muuhun yhteiseloon. Eli unohda harhat – pesän mukana kulkee myös pesänrakennusvietti."
– Nainen, 38, avioliitossa

"Jos oikeasti haluat, että naiset lakkaavat elättelemästä toiveita, niin ole tylympi. Älä esimerkiksi jää naisen luokse yöksi tai anna hänen jäädä sinun luoksesi yöksi (jos tämä tuntuu tylyltä/mahdottomalta, niin tee heti aamulla selväksi, että nyt hänen täytyy lähteä). Älä halaile äläkä flirttaile sen jälkeen, kun olette harrastaneet seksiä. Älä ryhdy Facebook-kaveriksi, äläkä anna puhelinnumeroa. Pelkät seksisuhteet toimivat usein ajatuksen tasolla, mutta käytännössä ainakin jommallakummalla osapuolella tulee jossain vaiheessa tunteet mukaan. Ole ”kylmä” äläkä pitkitä hengailua, niin etköhän saa olla rauhassa."
– Nainen, 27, avoliitossa

"Älä anna naiselle muitakaan merkkejä siitä, että olisit kiinnostunut. Seksisuhde on seksisuhde, eikä siihen kuulu jatkuva viestittely, kavereiden tapaaminen tai sylikkäin leffan katsominen. Eli jos haluat seksisuhteen, jossa nainen ei vonkaa sääntöjä tai sitoutumista ota yhteyttä, hoida hommat ja jää yöksi vain jos se on naisellekin ok. Kun mukana on kaikkea muuta seurusteluun liittyvää, useimmiten jommallekummalle tulee tunteita mukaan, ei se aina ole nainen. Itsellänikin on ollut aikamoinen takiainen niskassa kun tein virheet, jotka luettelin."
– Nainen, 25, seurustelee

”Hei Kiltti, mutta vilkas. Et luultavasti voi tehdä asiaa tarpeeksi selväksi satuttamatta. Naiset eivät ymmärrä, jos käyttäydyt mukavasti ja tarjoilet orgasmitkin hopealautasella. Ainoa tapa saada nainen ymmärtämään, että tämä oli tässä, on huolehtia vain omista orgasmeistaan, puhua kaikista muista hoidoistaan ja verrata heitä tämän yön saaliseen, heittää nainen pihalle seksin jälkeen ja ehkä lisäksi myös antaa väärä puhelinnumero, mieluiten ei numeroa ollenkaan. Eikä uusintoja – koskaan.”
– Nainen, 28, sinkku

"Ole suora heti alussa, kuten kirjoitatkin olevasi. Se on tärkeintä. Enpä tiedä, voitko tehdä enää enempää. Ehkä vain olet niin mukava, että naiset helposti ihastuvat, vaikkei tarkoitus olisikaan. Ota ihastumiset kohteliaisuutena ja jatka nauttimista elämästä."
– Nainen, 27, avoliitossa

"Hah,

onnea vaan yritykselle. Suosittelen maksullisia naisia sillä aikaa, että oikeanlainen panovaihtoehto osuisi kohdalle. Ne ovat harvassa! Ei kukaan nainen ole noin irrotettavissa normaalista totutusta kuviosta (tavataan, seurustellaan, mennään naimisiin ja ehkä hankitaan lapsi), ainakaan pidemmäksi aikaa. Sano, että etsit suhdetta maksimissaan kuukaudeksi. Kerro että et aio sitoutua kehenkään, ja siksi kuukausi riittää. Jos joku haluaa olla kuukautta pidemmän ajan, jätä hänet.

Teit niin tai näin, systeemisi satuttaa. Hyväksy se, ja jatka elämääsi sitoutumattomana. Lämpimästi edelleen suosittelen sitä maksullista vaihtoehtoa, sillä ne eivät loukkaannu systeemistäsi, eikä sinun tarvitse satuttaa ketään. Tsemppiä elämäsi tielle. Ei se väärin ole.
– Nainen, 34, naimisissa

"Älä tee pelkästään omaa tarvettasi selväksi naiselle, kysy mikä naisen tarve on. Jos hän sanoo, että ”joo ihan vain nautin seksistä, mutta kyllä haluaisin pitkän ja vakaan parisuhteenkin” voit päätellä, että hän haluaa parisuhteen. Tuolloin saattaa mennä hauskanpito ja päätön rakastuminen sekaisin. Kannattanee pitäytyä yhden yön jutuissa. Uusinnoissa herää usein toivo, että ehkä tämä onkin mieletön sielujen kohtaaminen ja vuosisadan rakkaustarina."
– Nainen, 27, sinkku

"En ymmärrä kysymystä. Miten he voivat ehdottaa jotain, jos olet kerta muka tehnyt selväksi, että haet vain yhden yön suhdetta. Et siis ole tehnyt asiaa selväksi, jolloin on ihan oikein että joudut kärsimään, kun käyttäydyt itse väärin naista kohtaan.

Hyvin harva nainen oikeasti haluaa uskotella itselleen, että suhteessa on kyse jostain muustakin, jos olet ollut aikeissasi hyvin selvä. Seksisuhde on sitten asia erikseen ja siitä on sovittava yhteiset pelisäännöt. Jos et halua mahdollisesti satuttaa naista, osta itsellesi seuralainen, vältyt takiaisilta."
– Nainen, 37, naimisissa

Lue myös:

    Uusimmat