Miksi nainen ei halua seksiä? Naiset vastaavat

3:36
Pitääkö parisuhteessa harrastaa seksiä, vaikkei huvita?

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Jos olet suhteessa se haluttomampi osapuoli, niin mistä ajattelet haluttomuutesi johtuvan? Millaisia tunteita puolison kovemmat seksihalut herättävät?" Kysyy nimimerkki Halukas nainen.

Näin naisraati vastasi

"Joskus kuukautiskierrossa on sellainen vaihe, että en halua yhtään. Siis yhtään. Jopa kumppanin pussaaminen voi vähän ällöttää, vaikka rakastan häntä syvästi. Tämä menee ohi muutamassa päivässä, ja sitten taas tekee mieli. Eli ei suuria tunteita, ymmärrän, että kyseessä on hormonien aiheuttama kikkakolmonen, joka menee ohi itsekseen."
– 33, avoliitossa

"Ajattelen sen johtuvan masennuksesta ja/tai ahdistuksesta. En oikein osaa vastata."
– 30, avoliitossa

"Tunnistan itseni! Ainakin viime aikoina olen ollut se haluttomampi osapuoli. Veikkaan, että se johtuu pääasiassa väsymyksestä, stressistä ja arjen kuormittavuudesta. En koe päivittäin elämäni olevan kovin kuormittavaa, mutta usein perjantaina sitä rentoutuu mieluummin televisiosarjan edessä tai menee aikaisin nukkumaan kuin äheltää vällyjen välissä.

Välillä kumppanin kovemmat seksihalut ärsyttävät, joskus tulee huono omatunto, kun haluaisi totta kai miellyttää myös toista. Yritän olla ajattelematta asiaa liikaa, koska kumppanini ymmärtää syyt hyvin. Tosin joskus jos toisen hyväilyille antautuu, alkavat ne omatkin seksihalut kasvaa ja olo on jälkeenpäin parempi – stressi on ainakin tiessään.

Vaikka aina ei haluttaisi harrastaa seksiä, neuvoisin, ettei läheisyyttä kannata kuitenkaan unohtaa suhteesta."
– 23, parisuhteessa 

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja