Mainos

Miksi mies horisee humalassa entisistä naisystävistään? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä mieltä olette, kun mies jankuttaa entisistään humalassa viikonloppuisin? Kehuskeleekin välillä niistä, ja vertailee minua heihin. Yleensä ne on ollut parempia kuin minä.

Aamulla sitten taas anteeksipyyntöjä satelee, sikäli mikäli muistaa edellisillastaan jotain pöpinöitään. Minä valitettavasti muistan, nimiä myöten. Aika sietämätöntä Kuunneltavaa, eikö? Mitä mies tällä hakee?" kysyy nimimerkki korvatulpatko?.

Näin miesraati vastasi

”Känniläisten jorinoista ei yleensä kannata välittää, paitsi jos se jatkuu ja jatkuu viikosta toiseen.  Oletko pohtinut, onko miehesi jankutuksella kuitenkin joku oikea syy? Syy, jota hän ei selvin päin saa sanottua, eikä kännissäkään ymmärrettävästi?

Jos koet, että hänellä on oikeasti jotain asiaa, kysy häneltä sitä, kun päät ovat selkeänä, molemmilla. Ja jos et saa kunnon vastausta, miehesi lienee niin sanottu perus-ääliö ja elää omassa pienessä hiekkalaatikossaan omaa elämäänsä muista suuremmin välittämättä, ympäristölleen harmittomana. Jos se kelpaa, annat tämän vaan jatkua ja et välitä. Jos ei kelpaa, ota ero, ja hanki itsellesi uusi mies.”
– 56, naimisissa 

​​​​​​​

"Mies kehuskelee aiemmilla kumppaneillaan? Korvatulpat eivät ole vaihtoehto, mutta syvällinen keskustelu ja mahdollinen ero ovat. Älä missään nimessä alistu vedätettäväksi, 'koska muuten se on ihan hyvä mies'. Ei ole. Vain täysi juntti vetää lärvit ja alkaa nöyryyttää puolisoaan kehumalla entisiä hoitoja. Näitä juttuja ei tehdä kännissä ja läpällä. 

Toki voi olla, että miehesi aidosti kaipailee aiempiaan, koska et jostain syystä ole riittävän hyvä. Peitetyt tunteet nousevat humalassa pintaan. Tämä on jopa nöyryyttämistä pahempi vaihtoehto. Tällaisia kysymyksiä kun lukee, alkaa miettiä naisten itsenäisyyttä ja itsevarmuutta. Siis ihan oikeasti kuuntelet tuollaista viikonloppuisin? Jos minä tekisin samaa vaimolleni, olisin viimeistään maanantaina poikamies."
– Herra 47, naimisissa

"Mikä ihme miestäsi vaivaa? Humalainen sönköttäminen tuollaisesta asiasta on todella epäkunnioittavaa ja typerää käytöstä sinua kohtaan. Ei kenenkään pidä kuunnella mitään vertailua entisiin kumppaneihin, ei vaikka miten kännissä mies olisi. Tuollainen käytös kertoo miehesi epävarmuudesta. Sietämätöntä, todellakin.

Jonkin verran voi varmasti ymmärtää ja laittaa humalan piikkiin, mutta joku roti siinäkin, jos tuollainen exillä kehuskelu ja sinuun vertailu jatkuu ja jatkuu. Itse tosin olen sitä mieltä, että humalan piikkiin on aivan turha laittaa mitään, sillä kyllä ihminen tietää kännissäkin, mitä tekee ja mitä puhuu, varsinkin, jos se toistuu. Miehesi kannattaisi luultavasti mennä kehuskelemaan entisiään heille suoraan, jos hän ei tajua olevansa suhteessa sinun eikä heidän kanssaan. Jotain kunnioitusta nyt."
– 36, sinkku

"Mies ei todennäköisesti ole päässyt yli exästään tai useammasta, tästä syystä sitten vertailee sinua heihin. Jos erot eivät enää vaivaisi, ei hän niistä myöskään puhuisi. Varsinkaan humalassa, kun ihminen on tavallaan rehellisempi versio itsestään, niin hyvässä kuin pahassa."
– 35, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.