Miksi miehet flirttailevat vain netissä, eivät tosielämässä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Ovatko ranskalaiset miehet oikeasti romantikkoja ja upeita rakastajia?

"Miksi miehet flirttailevat naisille vain somessa, mutta eivät ns. normaalissa elämässä?" kysyy nimimerkki M.T..

Näin miehet vastasivat

"Tästä aiheesta ei ole omakohtaista tai edes kavereiden kokemusta. Somessa flirttailusta kun jää helpommin jälki, ja kuten sanotaan, internet ei unohda. Jos joku joskus flirttailee, se tapahtuu niin sanotusti julkisissa tiloissa: baareissa, treeneissä, kaupassa, kulkuneuvoissa ja niin edelleen."
– Herra 47, naimisissa

"Oikeastaan suomalaiselle miehelle on 'sallittavaa' suoranaisesti flirttailla vasta riittävän kännissä – silti silloinkaan se ei sen imartelevammaksi muutu."
– 25, parisuhteessa

"Onkin muuten kiinnostava kysymys, miten somessa flirttaillaan. Lähettelemällä viestejä ihmiselle, jonka kanssa haluaisi flirttailla niin sanotusti oikeassa elämässäkin ja toivomalla peukut ristissä ja sormet pystyssä, että tuo henkilö vastaisi viesteihin? Kommentoimalla vaikkapa tämän henkilön Facebook-päivitystä tai Instagram-postausta?

Luulen, että moni mies ei välttämättä edes tiedä, mitä flirttailu somessa, niin sanotussa normaalissa elämässä tai ihan missä tahansa on, tai ainakin siitä on hyvin monenlaisia käsityksiä. Lopultahan se on niin, että jos sitä kiinnostusta ja kemiaa kahden ihmisen välillä on, niin sitten sitä vaan on ja olkoon se sitten flirttailua tai mitä ikinä, mutta se asia vaan on."
– 37, sinkku

"Kyllähän miehet flirttailevat myös somen ulkopuolella. Ei se rajoitu vain verkkoon. Mutta ehkä ujoimmat meistä eivät koe olevansa yhtä rohkeita kasvotusten kuin verkossa, missä järjestelmä antaa heille tietynlaisen turvan. Joten osa flirttailijoista karsiutuu samantien pois."
– 36, sinkku​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja