Miksi miehen vanhempien luona käynti on naiselle pakkopullaa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi miehen vanhempien luona käynti on pakkopullaa? Ja miksi siellä pitää olla se super-äiti?

Miehen vanhempien luona ollaan hymy perseessä ja suoritetaan. Sitten, jos mies menee sanomaan, että 'anna minun auttaa', tai vastaavasti ei ole 0,1 sekunnissa jotain pyydettyä tekemässä, siitä saa kuulla sitten kotimatkalla. Saa aistia sen kyynärpäähän nojaavan naisen kyrpiintymisen jo autossa tai kotona.

Mitä teillä on miesten vanhempia vastaan, miksi siellä käyminen aiheuttaa raivon? Useampi kaveri ihmettelee samaa. Pari on sanonut, että lapset ovat alkaneet näkemään heidän (miesten) vanhempia useammin eron myötä", kysyy nimimerkki Neljän lapsen isä, eroa miettimässä.

Näin naisraati vastasi

"Olen kuullut myös miesten suusta, että anoppilaan meno on kamalaa. Noh, itse en kuulu tähän sakkiin, minusta miehen vanhempien luona on kiva käydä, koska he ovat mukavia ihmisiä. Sinun kannattaisi keskustella vakavasti vaimosi kanssa tästä asiasta ja siitä, että se sinua vaivaa."
– 23, parisuhteessa

"En ymmärrä kysymystä. En ole koskaan kuullut kuvailemastasi tilanteesta, vaikeista anoppi-miniä-suhteista kylläkin. Ja kyllä, itsellä kokemusta myös kahdesta anopista, ihania molemmat. Olisiko äitisi ja vaimosi välillä sattunut jotakin, josta et tiedä? Hyväksyykö äiti vaimosi vai osoittaako hän kaikin (pienin) tavoin halveksivansa tätä, kuten monet miesten äidit kuuluvat tekevän. Neuvonani sanon: puhu vaimosi kanssa ja kysy, mikä mättää!"
– 35, avoliitossa

"Epälen sen johtuvan naisen epävarmuudesta. Kuvitellaan, että se anoppi arvioi koko ajan suhteen tilaa. Itselläni ei moista ongelmaa ole. Väleissä olen yhä eksienkin vanhempien kanssa."
– 45, naimisissa

"Itselläni on ihana anoppi ja muutenkaan en ymmärrä kysymystä. Olen kyllä kuullut, että anoppi voi ajaa vaimon epätoivoon siivousvaatimuksillaan, tuppaamalla yllättäen kylään, auttamalla 'hyväntahtoisesti' kaikessa... Ongelma on selvästi kysyjän vaimolla, kannattaa varmaan häneltä kysyä asiasta sen sijaan, että hakee vierailta vastausta netissä."
– 33, avoliitossa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Jos koet seksin olevan hyvää, miksi siihen ryhtyminen on niin vaivalloista? Jos kyse ei siis ole siitä, että seksi on huonoa. Aina ei voi väsyttää, läheisyyttä on ja kotityötkin jaetaan", kyselee nimimerkki Saamaton aviomies.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat