Miksi kaikista kuumimmat naiset ovat sinkkuja? Tässä selitys

"Miksi kauneimmat, seksikkäimmät ja kuumimmat naiset ovat sinkkuja?" Tämä listaus pistänee monille luun kurkkuun, vaikka totuudenjyväsiä siellä saattaa piilläkin.

Elite Dailyn lifestyle-kirjoittaja Lauren Martin pohtii oikeita syitä siihen, miksi ”kuumilla” naisilla ei ole poikaystävää. Listaus on varsin suorasanainen. Paljon kertonee myös se, että kyseiseen tekstiin on reagoitu sosiaalisessa mediassa yli 156 000 kertaa.

Monet tuntuvat ajattelevan, että jos nainen on "kuuma" – toisin sanoen pintapuolisesti kaunis ja viehättävä – hänellä on myös pakko olla poikaystävä.

Mutta jos tällainen nainen onkin sinkku, hänessä on täytyy olla jotain vikana.

Usein sanotaan, että “kaikki hyvät ovat jo varattuja” – ja loput, jäljelle jääneet ikisinkut, ovatkin sitten hulluja, vaillinaisia tai viallisia. Jos nainen ei ole löytänyt kumppania, se tarkoittaa automaattisesti myös sitä, ettei hän ole ole ollut kykeneväinen pitämään poikaystävästään kiinni.

”Miksei kenellekään ole tullut mieleen, ettei hän (kuuma nainen) vain ole halunnut poikaystävää?” Lauren Martin kirjoittaa ja jatkaa:

"Miksei kukaan tullut ajatelleeksi, että syy onkin siinä, ettei hän ole löytänyt ketään, joka olisi hänen aikansa arvoinen? 

Miksei kenenkään mieleen ole tullut, että kaikkein kauneimmat naiset eivät ole valmiita tyytymään keneen tahansa?

En tiedä, onko kukaan muu pistänyt merkille, mutta vaikuttaa siltä, että kaikkein kauneimmilla ja vakaimmilla naisilla ei ole koskaan poikaystävää”, Martin kirjoittaa.

Kirjoittajan mukaan tällaiset naiset eivät ajaudu parisuhteisiin vain olosuhteiden pakosta tai olettamuksesta, että jokaisella naisella ikään kuin pitäisi olla kumppani.

”He (kuumat naiset) ovat tarpeeksi vahvoja odottamaan sitä oikeaa.”

Lauren Martin  muistuttaa, että kaikkein kuumimmat naiset, jotka ovat usein itsevarmoja, ja jotka tietävät, mitä haluavat, tuomitaan huomattavasti jyrkemmin kuin muut kanssasisaret. Hän myös listaa, miksi kuumat naiset ovat useimmiten sinkkuja.

Tästä syystä kuumat naiset ovat sinkkuja:

1. Koska he eivät luota miesten tarkoitusperiin

”Suurin osa miehistä, joita he tapaavat, ovat k*sipäitä, mänttejä tai heillä on jotain taka-ajatuksia. Naisilla on liian paljon huonoja kokemuksia tällaisista miehistä, ja siksi heidän on vaikeampi luottaa miehiin  jopa niihin hyviin.”

2. Koska kaikki olettavat, että heillä on jo poikaystävä

“Kun näet kuuman kundin, et todennäköisesti yritä tehdä tuttavuutta häneen, koska oletat, että hän joko deittailee malleja tai on jo varattu.

Sama pätee myös kuumiin naisiin. Jos oletat, että hän jo varattu, miksi tuhlata aikaa puhumalla hänelle?”

3. Koska he ovat yhtä epävarmoja

“Vaikka he olisivat itsevarmoja sinkkuja, eivät hekään ole täysin immuuneja yhteiskunnan asettamille paineille.

He (kuumat naiset) tietävät sydämessään, että he pärjäävät vallan mainiosti ilman miestä, mutta kun joku kysyy joka ikinen päivä, vuosi toisensa jälkeen, miksei sinulla ole poikaystävää, se kuluttaa.

Ei välttämättä näytä siltä, mutta kuumat naiset eivät tunne aina oloaan kuumaksi.”

4. Koska ihmiset tekevät epäreiluja olettamuksia

“En sano, että kuumilla naisilla on vaikeampaa: se on vastenmielistä. Valittaminen, että elämä on rankkaa, koska ihmiset haluavat sinut ainoastaan vällyjensä väliin, kuulostaa huonolta Paris Hiltonin heitolta vuodelta 2005.

Mutta on totta, että jos ihmiset haluavat heti ensitöikseen harrastaa seksiä kanssasi, eivät he ajattele mitään sen enempää kanssasi. Ja monesti he myös olettavat, että jos olet kuuma, olet tylsä tai tyhmä.

On aina “shokeeraava” yllätys, kun kuuma nainen ei puhukaan lapsellisella äänellä tai hän ei halua puhua pelkästään suosimastaan tosi-tv-ohjelmasta. Ikävä kyllä kaikki älykkäät ja kauniit naiset ovat jumissa tämän leiman kanssa.”

5. Koska suuri osa miehistä, jotka uskaltavat puhua heille, ovat k*sipäitä

“Tämä on ikivanha ilmiö, jota kukaan ei osaa selittää. Ainoastaan ne henkilöt, joilla on tarpeeksi itseluottamusta ja halukkuutta iskeä sinua, ovat juuri niitä, joiden ei pitäisi sitä tehdä.

Ainoastaan mäntit yrittävät iskeä kuumia sinkkutyttöjä. Ja hyvät miehet ovat aina joko varattuja tai liian epävarmoja tai ujoja tekemään aloitetta.

Aivan kuten koulun diskoissa, väärät ihmiset muodostavat parit.”

6. Koska ihmiset pelkäävät tuntematonta

”Kuumat naiset ovat arvoitus. --- Ihmiset luulevat, että jos he yrittävät deittailla kuumaa sinkkunaista, heidän sydämensä tulee vain särkymään.

He olettavat, että heillä (kuumilla naisilla) on hulluja exiä tai he itse ovat hulluja exiä.

Ihmiset olettavat, että he (kuumat naiset) ovat tyhmiä, pinnallisia tai tuomitsevia.

Ihmiset ajattelevat, että jos kuuma nainen on sinkku, hänessä pitää olla jotain vikaa.”

7. Koska he eivät itse halua asettua aloilleen

“Toisin kuin muut heidän ympärillään olevat ihmiset, he (kuumat naiset) tietävät, mitä he ansaitsevat, eivätkä pelkää olla uskollisia kyseiselle ajatukselle.

Kauniit sinkkunaiset eivät pelkää mennä ulos viettämään iltaa yksin tai myöntää, ettei kotona ole ketään odottamassa illan päätteeksi.

He tietävät, että suhteessa oleminen väärän ihmisen kanssa vain viivyyttää Sen Oikean tapaamista. He eivät pelkää odottaa: he ovat tarpeeksi kuumia selviytymään pakkaskaudesta.”

Miksi olet sinkku? Katso asiantuntijoiden pohdinnat aiheesta:

Lähde: Elite Daily 

Lue myös:

    Uusimmat