Mikko Töyssy muistelee tilannetta, jolloin sketsihahmolle kävi kommellus suorassa lähetyksessä: "En tiedä näkyikö se kuvista"

Putous-näyttelijät Mikko Töyssy ja Aku Sipola paljastavat Putouksen suorien lähetysten kommellukset 1:36
Putous-näyttelijät Mikko Töyssy ja Aku Sipola paljastavat Putouksen suorien lähetysten kommellukset

Aku Sipolan ja Mikko Töyssyn sketsihahmot Hannu Gandhi ja Kaisla Sose kilpailevat Putouksen sketsihahmokilpailun voitosta.

Putouksen 14. tuotantokausi tulee päätökseensä lauantaina 9. huhtikuuta ja samalla huipentuu sketsihahmokilpailun finaali. Kilpailun voitosta kilpailevat hahmot ovat Kaisla Sose sekä Hannu Gandhi, joiden takana ovat näyttelijät Mikko Töyssy sekä Aku SipolaUutisaamussa vierailleet näyttelijät kertoivat olevansa hyvillä mielin viimeisen rutistuksen koittaessa, vaikka kisaväsymystäkin on ollut havaittavissa. 

– Väsyttää aika paljon, mutta tunnelma on erittäin hyvä, Töyssy mietti. 

– On tämä ollut kyllä intensiiviset kymmenen viikkoa, Sipola komppasi. 

Ohjelman kuvauksissa ei kommelluksiltakaan ole säästytty. Kaksikko kertoi, että suorissa lähetyksissä tunnetusti mikä vaan on mahdollista, ja Sipolan mukaan jokainen lähetys on tavallaan ollutkin yhtä kommellusta. Töyssy muisteli erästä tapausta, jolloin hänellä puolestaan tuli eräässä lähetyksessä todella kova kiire lavalle Kaisla Soseen osuuden alkuun. 

Töyssy ehti kuin ehtikin ajallaan lavalle, mutta juosten kiirehtimisellä oli seurauksensa. 

– Ja yritin sitten tasata sitä hengitystäni. Niin se oli todella absurdia, en tiedä näkyikö se kuvista, Töyssy muisteli. 

Yllä olevalla videolla Mikko Työssy selittää huvittavan tilanteen, jossa Kaisla Soseelle tuli todella kiire suorassa lähetyksessä ja kuinka hän pyrki peittelemään sen seuraukset. Haastattelun näet kokonaisuudessaan alla olevalta videolta. 

Putouksen sketsihahmot matkalla finaaliin 8:05

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin klo 19.30

Lue myös:

    Uusimmat