Sketsihahmokilpailu huipentuu! Näin Hannu Gandhi ja Kaisla Sose tunnelmoivat MTV Uutisille ennen finaalia: "Sanotaanko näin, että..."

Sketsihahmokisa ratkeaa tänään! Kurkkaa Hannu Gandhin ja Kaisla Soseen tunnelmiin 5:16
Sketsihahmokisa ratkeaa tänään! Kurkista Hannu Gandhin ja Kaisla Soseen tunnelmiin

Putouksen sketsihahmokilpailun finalistit Kaisla Sose ja Hannu Gandhi kertoivat tunnelmiaan ennen Putouksen jännittävää sketsihahmokilpailun finaalia.

Putouksen sketsihahmokilpailu huipentuu lauantaina 9. huhtikuuta, jolloin nähdään ohjelman 14. tuotantokauden finaali. Sketsihahmokilpailun voitosta kisaavat hahmot Kaisla Sose sekä Hannu Gandhi. 

MTV Uutiset tapasi sketsihahmot ennen finaalia. Hannu Gandhi kertoi muun muassa, mikä hänen mielestään on ollut paras hetki Putous-matkan aikana. 

– Paras hetki on ollut huomata se, miten hienosti Suomen kansa on alkanut ottamaan vastaan, hahmo sanaili. 

Hannu Gandhi pysyi mystisenä, kun häneltä tiedusteltiin, onko hän kenties saanut ohjelmanteon aikana treffikutsuja seuraajiltaan. 

– Sanotaanko näin, että otan vastaan. 

Kaisla Sose puolestaan kertoi, että hänen suosikkihetkensä ohjelmassa ovat olleet silloin, kun kamerat ovat jo sammuneet. 

– Ja pääsemme ottamaan maljat Los Paskosta. Silloin aina tuntee sen ihanan lämmön rintalastassa, joka jaksaa kantaa jälleen yli synkän yön, Kaisla Sose hykerteli. 

Yllä olevalla videolla Hannu Gandhi paljastaa myös, mitä hän ei osaa tehdä ja Kaisla Sose puolestaan kertoo, miten julkisuus on vaikuttanut hänen elämäänsä. 

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat