Mikko Rantasen uljas pisteputki sai jatkoa – suomalaistähti huimassa tehovireessä

Mikko Rantanen jatkoi väkeviä otteitaan NHL-kaukalossa, kun hänen edustama Colorado Avalanche voitti Vancouver Canucksin jatkoajalla 4–3.

Ottelu alkoi vierasjoukkue Coloradon kannalta todella tahmeasta, kun J.T. Miller vei Vancouverin johtoon vain 24 sekunnin pelin jälkeen. Reilut kaksi minuuttia myöhemmin Vancouver johti ottelua jo 2–0.

Toisessa erässä Nikita Zadorov vei isäntäjoukkueen jo kolmen maalin karkumatkalle.

Sitten esiin astui Mikko Rantanen. Rantanen ohjasi Devan Toewsin syötön maalin edestä maaliin vain kolme sekuntia ennen erätaukoa.

Kolmanteen erään Colorado luisteli lumivyöryn lailla ja onnistui venyttämään ratkaisun jatkoajalle Nathan MacKinnonin ja Ross Coltonin maaleilla. Rantanen sai syöttöpisteen MacKinnonin osumaan.

Jatkoajalla ratkaisu syntyi nopeasti, kun MacKinnonin laukaus kimposi Vancouver-puolustajan ja Coloradon Valeri Nitshushkinin kypärän kautta maaliin 28 sekunnin pelin jälkeen.

Rantanen venytti pisteputkensa jo 11 ottelun mittaiseksi. Pisteputkensa aikana suomalaistähti on takonut hurjat tehot 5+15.