Mikko "Pyhimys" Kuoppala 40 vuotta! Näin musiikkialan monitaitaja suhtautuu menestyksen myötä kertyviin tuloihin

Musiikkialan monitoimimies Pyhimys täyttää 40 vuotta –"Laiskuuden eteen joutuu tekemään tosi paljon töitä" 8:42
Musiikkialan monitoimimies Pyhimys täyttää 40 vuotta – "Laiskuuden eteen joutuu tekemään tosi paljon töitä"

Mikko ”Pyhimys” Kuoppala kertoi MTV Uutisten haastattelussa ajatuksiaan muun muassa henkilöbrändistään ja rap-musiikista.

Pyhimys -taiteilijanimellä tunnettu musiikkialan monitoimimies Mikko Kuoppala täyttää tänään 40 vuotta. Muun muassa rap-artistina, Johanna Kustannuksen tuotantopäällikkönä ja Yellowmic Records -levy-yhtiön perustajana tunnettu Kuoppala on julkaissut musiikkia jo vuodesta 2004 alkaen.

Kuoppala kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että hänelle oli jo nuorena selvää, etteivät ”oikeat työt” kiinnosta. Merkittävää uraa musiikkimaailmassa tehnyt artisti kuvailee olleensa aina laiska. Laiskuuden eteen räppäri kertoo kuitenkin tehneensä töitä.

– Jos sä olet töissä jossain varastolla, niin sä et voi olla laiska, sä saat kenkää. Mut koska mä olen itselläni töissä ja teen tuntimääräisesti vähän töitä, niin se on vaatinut paljon ajatustyötä, Kuoppala kertoo.

Katso yllä olevalta videolta Kuoppalan ajatuksia muun muassa siitä, miksi hänen henkilöbrändissään olisi Kuoppalan mielestä pehmentämisen varaa, ja miten hän suhtautuu menestyksen myötä kertyviin tuloihin.

Lue myös:

    Uusimmat