Mikko Parikka paljastaa yllättävän sattumuksen Bachelor Suomi -ohjelman kuvauksista – poikamiehet päätyivät vahingossa karkuteille

Poikamiehet etsivät rakkautta tositelevisiossa 9:00
Videolla Bachelorit Sami Toiviainen ja Anton Aaltonen kertovat suoran mielipiteensä siitä, mikä nykypäivän deittailussa on pielessä

Bachelor Suomi -ohjelman juontaja Mikko Parikka paljastaa, millaiset sattumukset värittivät ohjelman kuvauksia Kreikan Kreetalla syksyllä 2022.

Bachelor Suomi -kausi on tulossa päätökseensä, ja tiistaina 25. huhtikuuta selviää, mitkä ovat poikamiesten Anton Aaltosen ja Sami Toiviaisen lopulliset valinnat. Mikko Parikka toimi Kreikassa kuvatun ohjelman juontajana jo toistamiseen. 

Kuten televisio-ohjelmaa yleensäkin kuvatessa, myös Bachelorin tuotannossa Kreetan saarella sattui ja tapahtui Parikan mukaan. Yksi unohtumattomimmista sattumista oli Parikan mukaan se, kun kuvauksista vapaapäivää viettäneet poikamiehet lähtivät eräänä päivänä ajelemaan yhdessä skootterilla – jokseenkin kehnoin seurauksin.

– Sitten he eksyivät jonnekin. Onneksi löytyivät! Parikka kertoo muistellen, että joku tuotannon jäsenistä oli lopulta löytänyt skootterilla vahingossa karkuteille lähteneen kaksikon saaren sopukoista. 

Haasteita kuvauksiin toivat myös poikkeukselliset sääolosuhteet, sillä tuotannon aikaan Kreetalla oli historiallisen rankka sadejakso. Parikan mukaan viereisessä kylässä kuvauspaikassa esimerkiksi autotkin olivat jääneet vedenpaisumuksen varaan. Juontaja kiittelee sitä, että ohjelman lopputuloksessa kehnot säätilat jäivät sivuosaan.

Parikka kertoo, että myös erään ruususeremonian kuvaus viivästyi niin ikään syystä, jolle kuvausryhmä ei voinut kerta kaikkiaan yhtään mitään. Juontajan mukaan juuri, kun ruususeremonian kuvaus oli aloitettu, oli läheisestä kirkosta alkanut kuulua kovaääninen toimitus, jonka merkitys jäi suomalaisille kuitenkin mysteeriksi. 

– Tämä tyyppi hoilasi siellä varmaankin tunnin yhteen putkeen, niin ettemme voineet kuvata. Siinä sitten oli naiset rivissä ja ruusut pöydällä ja oltiin, että noh odotellaan, että hän saa toimitettua tehtävänsä, Parikka nauraa. 

Bachelor Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. Bachelor: Ruusun jälkeen MTV Katsomossa tiistiaisin. 

Bachelor Suomi on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat