Mikko Parikka paljastaa, mitä mieltä on Bachelor-miesten lopullisista valinnoista: "Tuli tosi vahva usko, että..."

Poikamiehet etsivät rakkautta tositelevisiossa 9:00
Videolla Bachelorit Sami Toiviainen ja Anton Aaltonen kertovat suoran mielipiteensä siitä, mikä nykypäivän deittailussa on pielessä

Bachelor Suomi -ohjelman juontaja Mikko Parikan mukaan poikamiehet Anton Aaltonen ja Sami Toiviainen tekivät oikeat päätökset lopullisten valintojensa suhteen.

Bachelor Suomi -ohjelma tulee päätökseensä tiistaina 25. huhtikuuta, jolloin selviää, ketkä naiset poikamiehet Anton Aaltonen ja Sami Toiviainen valitsivat rinnalleen kuvausten päätteeksi. Jakso on katsottavissa MTV Katsomossa jo maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Mikko Parikka juonsi ohjelman jo toistamiseen, ja pohtii MTV Uutisille tuotantokauden olleen rennompi kuin edellisellä kerralla. 

– Se on aina kiinni niistä esiintyjistä, ja tänä vuonna sekä miehet että naiset olivat tosi auki ja fiiliksissä, mistä olen todella kiitollinen. Kunnioituksella katson sitä, että he ovat uskaltaneet lähteä noin rohkeasti tuohon seikkailuun mukaan, Parikka pohtii ohjelman päätöksen kynnyksellä. 

Rentoutta kuvauksiin Parikan mukaan toi myös yksi varsin käytännöllinen seikka: juontaja ja poikamiehet pitivät aiempaan verrattuna vähemmän pukuja päällä. Lisäksi se, että tällä tuotantokaudella oli alusta asti mukana vähemmän naisia, mahdollisti Parikan mukaan paremmat mahdollisuudet tutustua osallistujiin, katsojanakin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Parikalla itsellään oli tällä tuotantokaudella entistä isompi rooli. Hän ei mielestään itse ollut kovinkaan erilainen tällä kertaa juontajana, mutta sai enemmän mahdollisuuksia näyttää potentiaaliaan. 

Lopullisista valinnoista Parikalle itselleen jäi sivustaseuraajana hyvä tunne. 

– Minusta tuntuu, että oikeat valinnat tehtiin, semmoinen fiilis jäi. Todella hyvä tunne siitä, kun kamerat sammuivat. Tuli tosi vahva usko, että vihdoin ohjelmasta löytyy se oikea rakkaus. 

Tietyllä tavalla Parikka oli Aaltosen ja Toiviaisen valinnoista yllättynyt, mutta toisaalta ei. 

– Lopputulos on osaltaan odotettu ja osaltaan aika yllättävä mielestäni. Mutta silti oikeat valinnat toteutuivat. 

Bachelor Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. Bachelor: Ruusun jälkeen MTV Katsomossa tiistiaisin. 

Bachelor Suomi on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat