Mainos

Mikko Parikan kanssa kesällä aamuradiota tekevä NRJ:n Ritu innoissaan: "Olen fanittanut Salkkareita päivästä yksi alkaen"

Mikko Parikka liittyy Riikka Karjalaisen seuraan NRJ-radiokanavan taajuuksilla.

Ritu-lempinimellä tunnettu Riikka Karjalainen pääse juontamaan aamuradiota Salkkarit-tähti Mikko Parikan kanssa.

Mikon ja Ritun juontama ohjelma kuullaan NRJ-radiokanavan kesäaamuissa heinäkuun alusta. Ritu tunnustaa olevansa sarjan kova fani, mikä lisää entisestään intoa työskennellä Parikan kanssa.

– Olen fanittanut Salkkareita päivästä yksi alkaen, suosikkijuontaja paljastaa.

Kanavalla etsittiin Ritulle juontajaparia kesäksi. Salkkarit-fanin suureksi yllätykseksi Parikka otti häneen itse yhteyttä. Salkkarit-näyttelijä kävi NRJ:llä tekemässä demon ja yhteys löytyi oitis.

– Meillä vain synkkasi välittömästi, ihan täydellinen pari löytyi, Ritu hehkuttaa.

– Sanoin Mikolle, että tiedän kaiken sinun roolihahmosta, mutta en mitään Mikko Parikasta, joten kerro ihan kaikki. En tiedä, kuinka paljon Mikko kestää näitä minun Salkkarit-hulinoita, mutta hän tietää, että olen sarjan fani, joten tämä ei tule hänelle yllätyksenä, Ritu nauraa.

Ritu uskoo Mikon sopivan radiohommiin hyvin. Salkkarit-näyttelijä on kertonut olleensa jo pitkään kiinnostunut radiossa työskentelystä.

– Mikko on todella NRJ:n näköinen tyyppi. Vaikutta siltä, että meiltä tulee todella hauska heinäkuu yhdessä, Ritu pohtii.

NRJ:n suosikkijuontaja myöntää, että aikaiset aamut eivät ole hänen juttunsa. Tästä huolimatta hän odottaa heinäkuun aamupestiä innolla. Ennen kesähelteitä kaksikolla on vielä paljon työtä edessä, että kesän aamuohjelma saadaan uomiinsa.

– Tullaan näkemään tässä tosi paljon ja mietitään, mistä kaikista elementeistä se meidän lähetys tulee rakentumaan. Totta kai se tulee olemaan todella kesäinen, tulee olemaan aika paljon yllätyksiä ja haasteita. Pistetään Mikkoa vähän piinapenkkiin, kun Mikko on uusi radiontekijä, hän lupailee.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja