Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Sara Parikka paljasti Papupata-podcastissa: Salkkarit-pariskunta aloittaa uuden talon rakennuttamisen tänä vuonna!

1:09
VIDEO: Sergei yllättää Pepin Salkkareissa.

Salkkarit-tähdet Sara ja Mikko Parikka aikovat aloittaa talon rakennuttamisen tänä vuonna.

Salatut elämät -sarjassa näyttelevät Sara ja Mikko Parikka aikovat rakentaa perheelleen yhteisen talon tänä vuonna. Sara Parikka kertoi taloprojektista Papupata-podcastissa, jossa hänen aisaparinaan toimii Salkkarit-tähti Johanna Puhakka.

Parikat hankkivat tontin viime vuonna ja alkuperäisenä tarkoituksena oli aloittaa talon rakennuttaminen muutaman vuoden sisällä.

– Nyt me tehtiin vuoden vaihteessa kaupat siitä talosta, joka siihen tontille tulee. Tämä oli aikamoisten selvittelyjen takana, mutta sitten asiat loksahtivat aika nopeasti yhteen ja nyt me alamme rakentamaan jo tänä vuonna, Parikka paljastaa Papupata-podcastin uusimmassa jaksossa.

Parikka myöntää, että talon rakentaminen tulee viemään lisää energiaa, mutta he ovat hänen aviomiehensä kanssa projektista molemmat todella innoissaan.

– Olemme rakentamassa itsellemme kotia. Emme ajattele sitä niin, että nyt vaikka tehdään massia, vaan oikeasti mietitään mitä toimintoja haluamme kotiin ja mikä olisi meille sellainen the koti, Parikka kertoo.

Talon rakennuttaminen ei ole ollut Parikalle pitkän tähtäimen suunnitelma. Salkkareissa Peppiä esittävä Parikka ei ajatellut, että talon rakennuttaminen tulisi vastaan näin nopeasti.

– Me tehtiin aika rohkeita ja nopeita päätöksiä sitten, kun me tajuttiin, että me halutaan jäädä tuonne alueelle ja mietittiin, että millaisessa kodissa me halutaan asua ja ymmärrettiin, että sellaisia ei ole oikein tarjolla, Parikka avaa rakennuttamispäätöstä.

Sara ja Mikko Parikka ovat olleet naimisissa vuodesta 2014 lähtien. Pariskunnan perheeseen kuuluu kaksi tytärtä.

Lähde: Papupata

Salatut elämät palaa ruutuun 14. tammikuuta kello 19:30. C Moressa julkaistaan Salkkareiden koko viikon jaksot ennakkoon aina maanantaisin. ​​​​​​

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja