Kärppien Mikko Manner heitti jo pyyhkeen kehään CHL:n jatkopaikan suhteen – "Pettymys on suurin tunne tällä hetkellä"

Mikko Manner: Pettymys on suurin tunne tällä hetkellä 1:20
Pääkuvan videolla Mikko Mannerin haastattelu.

Kärpät otti Skellefteå AIK:ta vastaan 5-4-voiton voittomaalikilpailun jälkeen CHL:ssä, mutta oululaisten haaveet jatkopaikasta ovat silti tiukassa. 

Kärpät oli erittäin lähellä varsinaisen peliajan voittoa, kun 17-vuotias puolustaja Topi Niemelä laukoi kolmannessa erässä Kärpät 4-3-johtoon.

Pitkään näyttikin siltä, että Kärpät pystyy suojelemaan maalin johtoaan, mutta vain 26 sekuntia ennen erän päättymistä Linus Lindström toi Skellefteån tasoihin. 

Tulos tarkoitti sitä, että Kärppien jatkohaaveet ovat todella tiukassa. Mikäli sveitsiläinen SC Bern ottaa kolme pistettä ranskalaista Grenoblea vastaan, etenee se jatkoon. Bern teki Kärppiä vastaan keskinäisissä voitto-otteluissa enemmän maaleja kuin oululaiset. 

Bern voitti Kärpät 3-2-lukemin, kun taas Kärpät voitti Bernin 2-1-lukemin. 

– Voitto on hieno, mutta pettymys on suurin tunne tällä hetkellä. Jatkopaikka jäi nyt haaveeksi, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner totesi Skellefteå-ottelun jälkeen. 

Kärppien alkulohko oli kova. Manner ei silti mennyt sen taakse. 

– Ei se ollut sen kovempi kuin muillakaan, kaikilla oli kova lohko. Emme pystyneet ihan siihen, mitä olisi tarvittu, jotta olisimme olleet kahden joukossa.

Grenoblen ja Bernin välinen ottelu on vielä kesken, Bern johtaa ottelua 3-1-lukemin. 

 

Lue myös:

    Uusimmat