Sampo Kaulanen pudotti painoaan – paljasti avaimen onnistumiseen

Sampo Kaulanen kertoo Instagram-tilillään toistuvan herkuttelun olleen hänelle suuri ongelma.

Kyläkauppias ja tv-kasvo Sampo Kaulanen on kertonut sosiaalisessa mediassa avoimesti matkastaan kohti terveempiä elämäntapoja. Nyt Kaulanen kertoo Instagram-tilillään oivalluksensa painonpudotukseen liittyen.

Kaulanen julkaisi kuvan, jossa hän viettää herkutteluhetkeä yhdessä puolisonsa Michele Murphy-Kaulasen kanssa. Michele nähdään ensi syksynä Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa.

Kuvan yhteydessä hän kertoo, että pari oli työmatkalla Helsingissä. Lounaaksi heille maistuivat pikaruokaravintolan burgerit ja päivän mittaan tuli naposteltua. Illalla kotona heille maistui pitsa. Ruokavalinnat eivät kuitenkaan kaduttaneet.

– Ruokavalio, liikkuminen sun muu elämä kun on lapasessa noin 80 prosenttia ajasta on ihan samaa, vaikka mättöpäiviä tuleekin. Ei vaikuta negatiivisesti millään tavalla. Päinvastoin! Kaulanen kertoo.

Hänen mukaansa roskaruoan kielletyn hedelmän maku lähtee pois, kun antaa itselleen niihin välillä luvan. Hän pohtii, että paino jojoili aiemmin siksi, että välillä satunnainen herkuttelu alkoi lipsua.

– Täytyy vain muistaa, ettei tämäkään jää päälle!

Lue myös:

    Uusimmat