Mikko Leppilampi julkaisi uutta musiikkia – sai kuulijoissa vahvan tunnereaktion aikaan: "Ei saa itkettää heti aamusta"

1:56
Mikko Leppilampi nähtiin Suurmestari-viihdeohjelmassa.

Juontajana ja näyttelijänä tunnettu Mikko Leppilampi julkaisi uuden kappaleen ja sai kuulijoissaan aikaan vahvan tunnereaktion aikaan. Fanit kertoivat, että kappale osui ja upposi. 

Monilahjakkuus  Mikko Leppilampi julkaisi keskiviikkona 29.4. uuden kappaleen Suurempi voima Spotifyssä. Leppilammen fanit ja seuraajat hehkuttivat kappaletta Instagramissa. Moni kertoi kappaleen saaneen aikaan suuren tunnereaktion ja aukaisseen kyynelkanavat. Monet kertoivat, että kappaleen sanat upposivat ja osuivat nimenomaan tässä ajankohdassa. 

– Toivon sydämestäni, että tämä biisi resonoi teissä ja tuo mahdollisimman monelle jopa jollain tasolla hetkellistä voimaantumisen tunnetta tämän haastavan arjen keskelle. Nöyrä kiitos, jos käytte kuuntelemassa, kommentoitte ja halutessanne vielä jaatte eteenpäin jollekin, jolle tää mielestänne toimisi ja sitä ehkä just nyt kaipaa, Leppilampi kirjoittaa. 

Fanit ja Instagram-seuraajat ovat kommentoineet ja tykänneet sankoin joukoin Leppilammen päivityksestä ja kehuneet kappaletta.

– Voi Mikko, en kauan ehtinyt kuunnella jäätävän kaunista kappaletta, kun kyyneleet vierivät poskillani. Se tuli suoraan sydämestä. Ja mikä ääni sulla on, meni ihon alle. Tästä tuli minulle voima biisi. Ja juuri nyt, tähän hetkeen. Sydämelliset kiitokset, eräs fani kirjoittaa.

– Mikko tämä biisi on niin ihana. Koskettaa minua paljon. Kyynelkanavat aukesivat heti ja repeatillä kuunnellut jonkin kerran, toinen kehuu. 

– No tällä biisillä saikin kivasti kyyneleet virtaamaan heti aamusta. Tuli sanoituksesta heti mieleen ihminen, joka ei ole vieressä, mutta sydämessä. Sulla on upea ääni.

Mikko Leppilampi nähtiin vastikään loppuneessa Talent Suomi -ohjelmassa juontajana. 

Jahti palaa MTV3-kanavalle to 28.5. klo 21 alkaen

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja