Mikko Leppilammelta uutta musiikkia – kappale elämästä pitkässä suhteessa

Mikko Leppilampi teki källin Ernest Lawsonille 1:21

Mikko Leppilampi julkaisi jatkoa Hunaja-kappaleelleen.

Video: Juontajan pasmat sekaisin! Mikko Leppilammelta hervoton källi

Helmikuussa Hunaja-singlensä julkaissut Mikko Leppilampi jatkaa ihmissuhdeteemojen käsittelyä tänään julkaistulla Vie mut kotiin -biisillään. Siinä misää Hunaja käsitteli hetken huumaa, kertoo Vie mut kotiin kappale siitä, kun suhde on jo ehtinyt syventyä pidemmälle.

– Silloin ei enää ehkä muistakaan huomioida toista niin paljon kuin toinen toivoisi ja joutuu hiljaa haaveilemaan siitä, että joskus kaverit, juhlat ja muun voisi vaan jättää kerrankin kesken ja lähteä yhdessä kotiin, ihan vaan kahdestaan ja laittaa meidät taas kerrankin etusijalle, Leppilampi sanoo tiedotteessa.​​​​​​​

Pauli Rantasalmen Dynasty Musicin tuottamalla kappaleella kuullaan myös kahta feattaajaa. Näistä Ronja Mariela julkaisee vielä tänä vuonna ensimmäiset omat kappaleensa, Kevin Tandu puolestaan on tuttu oman uransa lisäksi useiden eturivin artistien livekokoonpanoista.

– Tämä on aika puhtaasti rakenteeltaan tanssipoppia ja käsittelee yksinkertaisuudessaan ihan vaan yhtä ajatusta ja sitä vaihetta suhteessa, kun ollaan jo oltu pidempään yhdessä ja kaivataan välillä sitä toistemme huomioimista ja suhteen priorisointia, Leppilampi lisää.

Lue myös:

    Uusimmat