Mikko ja Beata Leppilammen häät kuhisivat julkkisvieraita – suosikkijuontajan Lilia-tytär julkaisi videon bilettävistä tähdistä

Mikko Leppilampi paljastaa, mitä TTK-lopettamispäätöksen jälkeen tapahtui:"Itkin kuin pikkulapsi" 3:13
TTK-juontajana viime vuonna lopettanut Mikko Leppilampi paljastaa, mitä lopettamispäätöksen jälkeen tapahtui: "Itkin kuin pikkulapsi"

Mikko ja Beata Leppilammen häitä tanssittiin viikonloppuna Hangossa.

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammen ja taitoluistelija Beata Leppilammen häitä juhlittiin viikonloppuna Hangossa. Pariskunta meni naimisiin jo kesällä 2021, mutta suuremmat hääjuhlat järjestettiin koronan vuoksi vasta nyt.

Somepostausten perusteella juhlien vieraslistaan kuului yksi jos toinenkin julkisuudenhenkilö. Muun muassa Sirpa Selänne jakoi Instagram-tililleen postauksen, jossa hän ja ex-jääkiekkoilija Teemu Selänne poseeraavat avioparin kanssa.

– Onnea ystävämme Beata ja Mikko! Rakkauden täytteistä yhteistä elämää teille söpöliineille! Sirpa kirjoittaa postaamansa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös juontaja Vappu Pimiä tunnelmoi rakastavaisten häitä Instagramiin postaamansa kuvasarjan yhteydessä.

– Kertakaikkisen ihanat häät. Kiitos ja monia armorikkaita vuosia Beata ja Mikko, Pimiä kirjoittaa kuvasarjan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Näyttelijä Antti Luusuanniemi saapui hääjuhliin yhdessä puolisonsa Lili Zoe Ermezein kanssa. Luusuanniemi jakoi Instagram-tililleen otoksen, jossa hän ja vaimonsa suutelevat toisiaan.

– Me muiskautettiin Beatan ja Mikon kunniaksi. Huikeat juhlat, ihanat juhlavieraat ja upea pari. Onnea, Luusuanniemi kirjoittaa pariskunnan pusukuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juontaja Heikki Paasonen saapui juhliin niin ikään Maria-puolisonsa kanssa. Hän jakoi Instagram-tililleen kolmen kuvan kuvasarjan, jonka yhteydessä hän tunnelmoi häitä kauniin sanakääntein.

Kuvasarjan ensimmäisessä otoksessa Paasonen poseeraa yhdessä Maria-rakkaansa kanssa.

– Eilinen päivä hipoi täydellisyyttä monellakin tapaa. Eniten siksi että sain nähdä rakkaan ystäväni Mikon onnellisempana kuin koskaan. Silloin kun ihminen on löytänyt kodin toisesta, sen näkee kilometrien päähän. Onnea Mikko ja Beata, Paasonen kirjoittaa.

Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Mikon esikoistytär Lilia, 16, jakoi videopalvelu TikTokiin videon, jossa vilahtaa useita hääjuhliin osallistuneita vieraita. Videolla näkyvät muun muassa itse hääpari, Teemu Selänne, Vappu Pimiä, Heikki Paasonen sekä Jukka ja Chachi Hildén.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat