Mikko Leppilampi julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lapsistaan – "Isänsä näköinen poika"

Mikko Leppilampi kertoo, mistä lähtien hän on miettinyt TTK-juontajan roolista vetäytymistä – näistä asioista juontajakonkari haaveilee tulevaisuudessa 12:47
Mikko Leppilampi paljastaa, mistä lähtien hän on miettinyt TTK-juontajan roolista vetäytymistä – näistä asioista juontajakonkari haaveilee tulevaisuudessa

Mikko Leppilammella on kaksi lasta, Kaspian ja Lilia.

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lapsistaan Instagram-tilillään. Leppilammen ja Beata-rakkaan Kaspian-poika täytti juuri yhdeksän kuukautta ja sen lisäksi näyttelijällä on aiemmasta suhteestaan Emilia Vuorisalmen kanssa teini-ikäinen tytär Lilia.

Lilia on ottanut kuvassa pikkuveljensä syliin ja molemmat tuijottavat suoraan kameraan.

– Elämälle kiitos, Leppilampi kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Monet someseuraajat ovat kommentoineet sydämin yhteiskuvaa.

– Isänsä näköinen poika!

– Onkohan ikäänkuin Mikon näköö jostain syystä.

– Aikamoinen pikku hurmuri tuo sinun poika varmasti isompana ihan ku sen hurmaava isä.

Leppilampi kommentoi MTV Uutisten Itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä vanhemmuuttaan. Mies tuumi kehittyneensä erilaisissa ominaisuuksissa vuosien varrella.

– Minulla on sellainen olo, että osaan ihan aidosti täysin rinnoin arvostaa jokaista hetkeä. Uskon, että läsnäolon taito on ihan eri tasolla.

Näyttelijä pohtii omaa isyyttä vuosien saatossa.

– Silloin nuorena Lilian kanssa, kun hän syntyi, niin parhaimmillaan mentiin, mitä ikinä kykenin silloin, mutta kyllä se ihan selvä juttu on, että nyt on kokemusta takana ja ymmärtää ja tuntee itsensä paremmin.

Lue myös:

    Uusimmat