Mike Tyson väittää Brad Pittin narahtaneen sängystä ex-vaimonsa kanssa – kovanyrkin mielessä kuohui: "Aioin..."

Mike Tyson väittää yllättäneensä Brad Pittin muinoin sängystä ex-vaimonsa kanssa.

Nyrkkeilylegendaksi noussut Mike Tyson seurusteli näyttelijä Robin Givensin kanssa 1980-luvun lopulla. Kaksikko meni naimisiin vuonna 1988, mutta erosi myrskyisästä suhteestaan seuraavana vuonna.

Samoihin aikoihin ajoittui Tysonin mukaan episodi, jolloin hän sai kiinni näyttelijä Brad Pittin sängystä Givensin kanssa. Tyson kertoi In Depth with Graham Bensinger -ohjelmassa olleensa "suunnattoman raivoissaan".

– Aioin… Tyson aloitti pahaenteisesti, kunnes katkaisi lauseen.

– Sinun olisi pitänyt nähdä hänen (Pitt) ilmeensä, kun hän huomasi minut. Minun oli määrä erota, mutta menin joka päivä hänen kotiinsa harrastamaan seksiä hänen (Givens) kanssaan.

Kovanyrkin mukaan tuona päivänä touhuun oli päästy häntä ennen.

– Luulen, että Brad Pitt ehti sinne aiemmin kuin minä.

Mike Tyson tuli punnitukseen tuimana kuin huippuvuosinaan – näin nyrkkeilylegendat psyykkasivat toisiaan 1:20
Tältä Mike Tyson näytti paluuottelunsa punnitustilaisuudessa vuonna 2020.

Raskaan sarjan suurnimestä näytti kuin nykyinen Hollywood-tähti Pitt olisi ollut "pöllyissä".

– Hän ei ollut nykyinen Brad maineella, jota hän kannattelee. Hän oli kuin rantapummi, hiukan nörtti, Tyson kuvaili Sirius XM:lle.

Tyson on aiemmin kertonut vuonna 2013 ilmestyneessä Undisputed Truth -elämäkerrassaan, että Pitt olisi pyytänyt häntä olemaan lyömättä.

– Hän näytti olevan valmis vastaanottamaan viimeiset voitelunsa, Tyson tykitti, joskin myönsi itsekin olleensa peloissaan siitä, mitä tapahtuisi.

Robin Givens on vastannut Tysonin lausuntoihin Watch What Happens Live with Andy Cohen -ohjelmassa ja sanonut, etteivät kaikki väitteistä ole totta. Hän kiisti jääneensä kiinni pedistä Pittin kanssa, eikä Pitt hänen mukaansa myöskään anellut Tysonia olemaan lyömättä häntä.

Givensin mukaan Tyson huomasi hänen istuvan autossa Pittin kanssa tien päällä. Givens kiisti olleensa koskaan uskoton Tysonille.

Lue myös:

    Uusimmat