Mike Tysonista elämäkertaelokuva – kuvat todistavat, että Hollywood-tähden kroppa alkaa muistuttaa huippuvuosien "Iron Mikeä"

0:32
Videolla Mike Tyson kokeilee tyttärensä hoverboardia.

Jamie Foxx on aloittanut hillittömän treenaamisen, että hän näyttäisi tulevassa elokuvassa samalta kuin Mike Tyson parhaimmillaan.

Jamie Foxxia on huhuttu vuodesta 2014 asti Mike Tysonista kertovan elämäkertaelokuvan päähenkilöksi, mutta nyt puheiden siteeksi on tullut ”kättä pidempää” tietoa.

Finding Mike -elokuvan kuvaukset eivät ole vielä alkaneet, mutta Foxx on aloittanut jo hillittömän harjoittelun päästäkseen Tysonin roolin edellyttämään kuntoon.

Foxx julkaisi Instagram-tilillään hyvin suhruisia peilin kautta otettuja kuvia itsestään ylävartalo paljaana. Sinänsä epäammattimaisista kuvista saa käsityksen, että lihasmassan hankkiminen on hyvässä vauhdissa.

Foxx kirjoitti, että ”matka” alkoi muutama kuukausi sitten.

– Isoin haaste on kehon muuttaminen. Olemme hyvässä avussa punnerrusten ja leuanvetojen avulla, hän kirjoitti.

Lihotusprojekti seuraavaksi

Foxx sanoi aiemmin elokuvatuottaja Mark Birnbauminin Instagram-haastattelussa, että hän tekee päivittäin 60 leuanvetoa, 60 dippiä ja sata etunojapunnerrusta.

– Joudumme hankkimaan proteesin alaraajoihin, koska niissä ei ole riittävästi voimaa, hän heitti.

Foxxin tehtävä on kova, sillä hän näyttelee Tysonia sekä nuorena että vanhempana. Tavoitteena on 19-vuotiaan Tysonin paino, sata kiloa. Myöhemmin kuvauksissa Foxxin on tarkoitus lihottaa itseään näytelläkseen vanhempaa Tysonia.

Foxx on 53-vuotiasta Tysonia vuoden nuorempi.

Tyson tekemässä paluuta

Elokuvan aineksia Tysonissa kyllä riittää. Hän nousi köyhistä oloista 20-vuotiaana nyrkkeilyhistorian nuorimmaksi raskaansarjan mestariksi. Yksityiselämässä on riittänyt värikkäitä ja rosoisia käänteitä, esimerkiksi vankilatuomio raiskauksen takia vuonna 1992.

Tyson on palannut viime aikoina ryminällä julkisuuteen. Hän treenaa tavoitteellisesti ja suunnittelee paluuta kehään.

Ilmoille on nostettu jopa Tysonin ja raskaansarjan maailmanmestarin Tyson Furyn välinen ottelu. Tysonin vanha arkkivihollinen Evander Holyfield, 57, on näyttänyt alustavasti peukkua ylös vanhempien herrojen kohtaamiselle.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja