Mikael Granlund loisti ratkaisuhetkillä – Nashvillen voitossa hieno suomalaispanos

Nashville Predatorsin Mikael Granlund säkenöi ratkaisuhetkillä, kun Chicago Blackhawks kaatui jääkiekon NHL:ssä jatkoajalla 3–2.

Granlund tälläsi ensin lyöntilaukauksellaan Nick Cousinsin syötöstä Nashvillen 2–2-tasalukemiin kolmannen erän puolivälin jälkeen.

Noissa lukemissa siirryttiin jatkoajalle, jossa ratkaisu tuli vajaan kahden minuutin pelin jälkeen. Granlund alusti toisen suomalaishyökkääjän Erik Haulan kanssa Roman Josin upean maalin. Josi nousi päättäväisesti maalille ja painoi kiekon sisään.

Josi palkittiin ottelun ykköstähtenä, ja Granlund sai kakkostähden kunnian. Myös maalivahti Pekka Rinne oli yksi Nashvillen voiton takuumiehistä 18 torjunnallaan.

Granlundilla on nyt kauden kolmesta pelistään koossa tehopisteet 2+1=3. Erik Haula on summannut kuudessa ottelussa kaksi syöttöpistettä.