Mikael Gabrielin Triana-puoliso julkaisi sensuroimattoman kuvan äitiydestä – paukautti ilmoille mielipiteensä merkittävästä puheenaiheesta

Triana Iglesias julkaisi sensuroimattoman kuvan Paratiisihotelli-sarjan kuvauksista. 

Suomalaisräppäri Mikael Gabrielin puoliso Triana Iglesias on kotimaansa Norjan Paratiisihotelli-sarjan juontaja. 

Iglesias julkaisi kuvausten kulisseista peittelemättömän kuvasarjan äitiydestä. Juontaja on pukeutunut paljetein koristeltuun juhlaleninkiin ja samalla hän pumppaa maitoa rinnastaan.

– Tässä minä neljä kuukautta sitten, kun pumppaan kuvausten välissä. Pumppaan kultaa, Iglesias kirjoittaa lisäten kuvatunnisteeksi multitaskaaja äiti.

Voit selata kuvaa sen oikealta. 

Iglesias kertoo laittaneensa videolle emojin peittämään nänninsä syystä.

– Emojit peittävät nänniäni videolla, koska jotkut ihmiset ovat niin herkkiä. Miespuolinen nänni on edelleen hyväksyttävää sosiaalisessa mediassa – kun taas naisen ei. Naisen nänni on jotain, jota pitäisi juhlia. Se on ravinnut suurta osaa ihmiskunnasta ja on enemmän kuin vain pornografiaa, hän kirjoittaa.

Triana Iglesias tunnetaan juontotöiden lisäksi mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty Norjan Paratiisihotellin lisäksi muun muassa  maansa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kilpailussa sekä poseerannut Playboyssa. Iglesiaksen puoliso, suomalaisräppäri Mikael Gabriel nähdään tulevalla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kaudella, tanssiparinaan Tiia Elg

Pariskunnan tytär syntyi uuden vuoden vaihteessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja