Mikael Gabrielilla on isot suunnitelmat pilvipizzerian ympärille – tavoitteena avata myös kivijalkamyymälä: "Minulla on visio, miltä ravintola näyttää"

Mikael Gabriel avaa pilvipizzerioita ympäri Suomea 1:21
Artisti Mikael Gabriel kertoo, miksi avaa pizzerioita ympäri Suomea.

Artisti Mikael Gabriel hyppää mukaan ravintolabisnekseen.

Artisti Mikael Gabriel tekee uuden aluevaltauksen ja avaa virtuaaliravintolan Gabriel’s pizza. Ravintola tarjoilee Detroit-henkistä pannupizzaa, joka on kehitetty yhdessä Munchfamin ja Michelin-kokki Pertti Kallioisen kanssa ja tuotteita on mahdollista saada vain Woltista tilaamalla.

– Olemme suunnitelleet tätä puoli vuotta. Me olemme tehneet hirveästi ruokatestauksia ja kehitelleet ruokalistaa, artisti kertoo MTV Uutisille. 

Mikael kuvailee, että pitsat eivät olet perinteisiä pyöreitä vaan neliön muotoisia. 

– Se on melkein kuin pitsapiirakka ja se tulee foliovuoassa eli pitsoissa ei ole reunoja. Hävikkiä ei synny, kun yleensä moni heittää reunat roskiin. 

– Täytyy myös mainita, että pitsat ovat kahdelle henkilölle. Ne ovat niin isoja, ettei niitä jaksa syödä yksin. 

Mikael antaa levy-yhtiölle isot kiitokset, jota kautta idea uuteen liiketoimintaan tuli. 

– Tämä on paisunut vähän käsistä, ja minulle on isot suunnitelmat tätä varten. Minulla on tarkoitus, että vuoden päästä olisi ensimmäinen kivijalkamyymäläkin. Minulla on selvä visio, miltä ravintola näyttää.

Tytär ymmärtää kolmea kieltä

Mikaelilla ja hänen norjalaisella puolisollaan, juontaja Triana Iglesiasilla on pian kolme vuotta täyttävä tytär Uma. Mikael on aina ollut kova kokkailemaan, mutta lapsen myötä se on lisääntynyt entisestään.

– Trianalla ei ole välttämättä aikaa tehdä päivisin ruokaa, kun hän on lapsen kanssa tai hakee häntä tarhasta. Saatan tehdä lounaat ja illalliset valmiiksi eli ruokaa tulee tehtyä.

Pari eli aikoinaan kaukosuhteessa, mutta nykyään koko perhe asuu Suomessa.

– Triana käy välillä Norjassa tekemässä töitä ja tapaamassa perhettään sekä ystäviään. Hänellä ei ole enää asuntoa Norjassa tällä hetkellä.

Perheen silmäterä ei puhu vielä suomea, mutta ymmärtää useampaa kieltä.

– Hän puhuu pelkkää norjaa tällä hetkellä. Hän ymmärtää suomea, norjaa ja englantia. Hän on suomenruotsalaisessa päiväkodissa, mutta siellä puhutaan vaan ruotsia. Hän puhuu siis ruotsin ja norjan murretta. 

– Minä puhun hänelle suomea, mutta Uma vastaa norjaksi. Ymmärrän hyvin häntä, vaikka en itse osaa puhua norjaa. 

Lue myös:

    Uusimmat