Mikael Gabriel Bodom-leffan kulisseista: Välillä on aika helvettiä

MTV.fi tavoitti räppäri Mikael Gabrielin Bodom-elokuvan kuvauksista Tallinnasta.

Näyttelijän uraa vauhdikkaasti käynnistelevä räppäri Mikael Gabriel on hetkessä noussut pinnalle myös elokuvamaailmassa. Parhaillaan kuvataan Taneli Mustosen ohjaamaa kauhuelokuvaa Bodom, joka nimensä mukaisesti kertoo Bodom-järven tragediasta.

Ensimmäistä päärooliaan elokuvassa näyttelevä Mikael Gabriel hehkuttaa elokuvan työryhmää.

– Täällä on Euroopan parhaan stunttimiehet tekemässä tehosteita, ihan maailmanluokan menoa. Autoja lentelee, räppäri paljastaa.

Mikael Gabriel kertoo haaveilleensa leffaurasta jo pitkään. Bodom-elokuvan lisäksi mies tähdittää myös Antti J. Jokisen ohjaamaa, keväällä ensi-iltansa saavaa elokuvaa Pahan kukat.


Unelmista alkoi tulla totta nopealla vauhdilla, sillä tulevien elokuvien tuotannoista saapuneiden soittojen välillä oli vain kolme päivää.

– Ihan ihmetyttää, että miten kaksi näin isoa projektia tapahtuivat ihan samaan aikaan. Ensin soitettiin, että haluttaisiin koekuvata sut, ja kolmen päivän päästä tuli soitto, että minulle on käsikirjoitettu rooli ja halutaan sut näyttelemään, Mikael Gabriel hämmästelee.

Mies itse arvelee, että näyttelijänuran urkeneminen on saattanut saada vauhtia musiikkivideoista.

– Olen kavereillekin sitä puhunut, että meillä on niin törkeän hyvät roolitukset ja meno musiikkivideoita, että ollaan aidosti hyviä näyttelijöitä.


Pelkkää ruusuilla tanssimista ei näyttelijänkään työ ole. MG toteaa, ettei hän ainakaan enää tulevan talven aikana aio kuvata uusia leffaprojekteja.

– Välillä kuvauksissa on aika helvettiä. Etenkin näin talvisaikaan. On raskasta kekkaloida t-paita päällä pihalla 12 tuntia. Olen niin vilukinttukin, hän manaa.

Fanien iloksi Mikael Gabriel ei kuitenkaan ole hautaamassa räppärin uraansa näyttelemisen tieltä. Päinvastoin, mieheltä tuli ulos uusi single Hirviö perjantaina 13. marraskuuta. Seuraavaksi on tarkoitus panostaa uuteen levyyn, jonka on määrä ilmestyä ensi vuonna.

– Aion tehdä uutta musiikkia ja tarkoituksena olisi tehdä uusi levy. Leffahommia tulee jos on tullakseen, MG toteaa arvoituksellisesti. 

Lue myös:

    Uusimmat