Apu: Mikael Gabrielin ja äidin välillä outo soppa – kumpi puhuu totta?

Räppäri Mikael Gabriel avautui viikko sitten Apu-lehdessä dramaattisesta perhetaustastaan.

Mikael Gabriel kertoi Apu-lehden haastattelussa muun muassa kesän lopulla kuolleesta isästään sekä lämpimästä suhteesta setäänsä. Myös suhde äitiin oli käsittelyssä.

Uraa näyttelijänä Bodom- ja Pahan kukat -elokuvissa käynnistellyt Gabriel kertoi, että hänen virolaissyntyinen äitinsä olisi joutunut pakkotyöleirille jäätyään kiinni rahan vaihtamisesta. Aiemmin syksyllä hän oli sanonut Nelosen Vain elämää -ohjelmassa äitinsä olleen Siperiassa ja keskitysleirillä.

Räppärin äiti on kuitenkin kertomuksista eri mieltä ja kiistää poikansa väitteet uusimman Apu-lehden mukaan lehden Facebook-sivuilla julkaisemassaan julkisessa päivityksessä. Enää päivitys ei kuitenkaan vaikuttaisi olevan sivuilla.

– Mikaelin isoisoisän veljet olivat Siperiassa leirillä Leninin aikaan, koska olivat yrittäjiä ja maanomistajia. Minä en ole ollut pakkotyöleirillä, äiti Liidia Sohlman kommentoi Apu-lehden mukaan.

Sohlmanin mukaan hänen aikanaan Neuvosto-Virossa ei ollut enää työleirejä. Hän oli luvannut Apu-lehdelle oikaisuhaastattelun, mutta peruuttanut sen pian lupauksensa jälkeen.

---

Artikkelia muokattu 3.11.2016 klo 13.19: korjattu epäselvä lauserakenne artikkelin toisesta kappaleesta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja