Mikael Gabriel, 27, pohdiskelee perheen perustamista: "Toisaalta minulla on 35-vuotias nainen"

Suosikkiräppäri Mikael Gabriel ei ole varma, haluaako hän lapsia. Mies pohtii asiaa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Yökylässä Maria Veitola kuljettaa kotikatsojat tunnettujen suomalaisten koteihin jo kolmannen tuotantokauden jaksoin. Seuraavassa jaksossa 8. helmikuuta Maria Veitola lähtee yökylään Mikael Gabrielin luo Espooseen.

Vierailun aikana Veitola ja MG puhuvat muun muassa lapsista. 27-vuotias räppäri kertoo, ettei hän ole varma, haluaako hän omaa jälkikasvua lainkaan. Veitola lohduttaa Miklua sillä, ettei 27-vuotiaana välttämättä tarvitse olla tarkkaa visiota elämästä, mutta mies huomauttaa, ettei lapsia hankita yksin.

– Toisaalta minulla on myös 35-vuotias nainen. Jos haluat elää jonkun kanssa yhdessä, pitää miettiä myös sitä ihmistä, mies pohtii.

Mikael Gabriel on kihloissa norjalais-espanjalaisen juontajan ja Playboy-mallin Triana Iglesiasin kanssa. Pariskunta kihlautui vuosi sitten tammikuussa. 

Samalla Mikael Gabriel myöntää olevansa epävarma siitä, olisiko hänestä hyväksi vanhemmaksi.

– Mietin tätä maailmaa ja koko tätä tilannetta, maailmankuvaani tästä paikasta. Että haluanko kasvattaa lapsen tähän maailmaan. Mitä se voi antaa täällä ja onko minusta edes isäksi siinä mielessä, että voisin antaa jollekin niin paljon hyvää tietoa, että sillä olisi mahdollisimman hyvät työkalut lähteä.

Katso keskustelu kokonaan videolta artikkelin yläosasta.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat