"Mikään näkemäni ei vedä tälle vertoja” – suomalaiset paljastavat kiihkeimmät seksikokemuksensa

Keräsimme lukijoidemme kuumimpia muistoja!

Millainen oli kiihkein seksikokemuksesi koskaan? Miksi se jäi mieleesi? Kysyimme tätä lukijoiltamme – lue kertomukset!

Tällainen oli kuumin seksikokemukseni

"Intouduimme harrastamaan seksiä kesken pyykinpesun taloyhtiön pesutuvassa. Vaatteet oli jo riisuttu, kun ovi kävi, juoksimme nopeasti alasti kuivaushuoneeseen ja odotimme pimeässä, kunnes naapurimme oli varannut aikansa ja lähtenyt pois. Jatkoimme iltaamme pesuhuoneen pöydällä, vaikka tiesimme, että kuka vain voisi kävellä sisään."

"Päädyin humalassa harrastamaan seksiä ystäväni exän kanssa. Kielletyn kanssa puuhissa on oma jännityksensä mukana. Yö oli melko uskomaton, sain elämäni ensimmäistä kertaa suuseksiä, joka oli aivan ikimuistoista. Hommailimme käytönnössä läpi yön."

"Puuhat olivat kiihkeimmillään, kun aloin miehen lonkkia pitelemään. En uskaltanut enää käsiäni minnekään liikuttaa, kun jotain kovaa ja pyöreää tuntui molemmissa käsissä. Ehdin jo ajattelemaan, että mitähän kumman leikkaus-, putkitus- tai "jotain" tälle on tehty. Kiihko vaihtui epäilevään mietiskelyyn. Hommien oltua ohi uskalsin vessassa katsoa tarkemmin, ja kas kummaa, 20 pennin kolikot ne olivatkin tarttuneet nihkeään ihoon tiukasti kiinni."

"Reilu vuosi sitten tapaamani yh-isän kanssa näemme lapsivapaillamme kiihkeän seksin parissa. Ihminen, johon näin lyhyen tuntemisajan jälkeen luotan täysin, saa minut antautumaan ilman mitään estoja ja seksi hänen kanssaan saa galaksit siirtymään pois paikoiltaan. Mikään näkemäni eroottinen ei vedä tälle vertoja, ja en olisi uskonut, että tällaista on edes olemassa."

"Pari vuotta sitten olimme menossa ystävälleni kylään, ja hän asui lähellä metsää.. No, poikkesimme sitten metsään, jossa riisuimme itsemme ja mieheni p*ni minua takaapäin kiihkeästi. Kun olimme saaneet hommat hoidettua, menimme ystävälleni."

"Ikimuistoisin luultavasti se, kun silloinen avopuoliso tuli armeijasta tauolle viikonlopuksi, ja seksiähän piti harrastaa ikään kuin varastoon, koska ei tiedä, milloin seuraava kerta koittaa. Kaikkea jännää tuli kokeiltua, kun asuin kotona, mutta myös omassa kodissamme myöhemmin. Roolileikit, sotilas, varas, hoitaja, tulivat hyvin tutuiksi, ja toivat lisäkitkaa vällyjen väliin. Tulihan niitä "yllätyksiäkin", kun joku räväyttää oven auki, koputtamatta... Tätä sattui, kun asuin vielä vanhempieni luona. Mutta hauskaa tuntui silti olevan."

Lisää asiaa makuuhuoneesta:



Lue myös:

    Uusimmat