Mikä tulkinta! Tämä MTV:n Laulu Rakkaudelle -ohjelman video iski suomalaisten tunnehermoon – nousi YouTuben trendaavimmaksi!

3:49
Ensimmäisessä jaksossa Samuli Edelmanin tytär lauloi isälleen koskettavan kappaleen. Katso videolta ylistystä kerännyt esitys.

Suuren suosion saaneen musiikkiohjelman toinen jakso nähdään huomenna perjantaina. Julkkiskattaus ei jätä kylmäksi tälläkään kertaa.

Monen suomalaisen odotus palkitaan huomenna, kun lämpimän vastaanoton saanut uutuusohjelma pärähtää eetteeriin MTV3-kanavalla kello 20.00.

Yllätysten tuoliin istahtaa muun muassa koko kansan rakastama viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri, 75. Taiteilijan tiedetään kärsivän kovasta ramppikuumeesta, josta hän on myös usein itse vitsaillut.

– Yökkäilen ennen keikkaa, mutta se on vain pelkkää yökkäilyä. Pitkään bändin liiderinä toiminut Olli Ahvenlahti usein laski yökkäyksiä ennen keikkaa. Kerran hän totesi, että nyt tuli seitsemän yökkäystä, joten luvassa on hyvä keikka, Loiri kertoi MTV3:lle jo vuonna 2012.

Moni katsoja odottaa jo jännittyneen tulevaa jaksoa, mutta miten suureksi jännitys kasvaa herralla itsellään?

Illan jaksossa nähdään myös näyttelijät Minka Kuustonen ja Kiti Kokkonen, mäkihyppääjä Janne Ahonen, laulaja Tuure Kilpeläinen, rumpali Sipe Santapukki sekä muun muassa kuvataiteilijana uraa luonut Manuela Bosco.

Katso videolta, kuinka Samuli Edelmann reagoi yllätykseen!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi perjantaisin 25.12. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. Video on uudenvuodenaattona Suomen trendaavin -listan kärjessä myös YouTubessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja