Mainos

Mikä siinä kondomin käytössä on niin vaikeaa? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Miksi miehet ovat niin herkästi harrastamassa seksiä ilman kondomia? Tämä on ihan yleinen huomio koko kaveripiirissäni: Miehet eivät ehdota kondomin käyttöä eikä heillä ole kondomia mukanakaan. Lisäksi he suhtautuvat nihkeästi sen käyttöön, jos nainen kaivaa kumin omasta laukustaan. Onko tämä joku jumalakompleksi: Minullehan ei koskaan voi sattua mitään?”kysyy Terhi.

Näin miehet vastasivat:

"Kondomin kanssa pelaaminen voi olla pomminvarma tunnelmantappaja ainakin silloin, kun baari-illan jälkeen pienessä laitamyötäisessä alat räpeltämään kumipukua puolilöysään prinssinakkiin. Ja sitten astetta vakavammin: Kondomin käyttö on mielestäni erittäin oleellinen satunnaisissa suhteissa / suhteen alkuvaiheessa, mutta vakituisessa parisuhteessa ollessa sitä ei tule juurikaan käytettyä. Hypätessäni seurustelukumppanini kanssa sänkyyn olen periaatteen tasolla hyväksynyt myös sen epätodennäköisen vaihtoehdon, että sen seurauksena saattaa syntyä lapsi, vaikka nainen käyttäisi ehkäisyä. Koska en juurikaan harrasta satunnaisia seksisuhteita, jää kondomien kulutuskin melko vähäiselle asteelle."
– 31, sinkku

"Yleisin selitys lienee se, että se tuntuu paremmalta, mikä on varmasti tottakin. Mutta ajatellen, että kondomit ovat nykyään niin ohuita, ettei eroa juuri huomaa niin selitys menee vähän metsään. Osin luotetaan siihen, että naisella ei ole mitään tauteja, mutta faktahan on, että eihän mieskään välttämättä tiedä, onko hänellä, jos ei käytä kondomia eikä käy testeissä. Sitten jälkikäteen on paha itkeä, kun olikin tullut ylläri sukupuolitaudin tai lapsen muodossa. Se "otan pois ennen kuin laukean" ei ole ehkäisymuoto, mutta valitettavasti osa meistä miehistä ei sitä tajua. Ehkäpä loputkin miehet alkavat ymmärtämään ehkäisyn päälle, kun näkevät sitä aikuisviihteen puolella. Mielestäni kaikilla pitäisi olla aina kondomit mukana, varsinkin, jos tietää, ettei naisella varmaan ole omaa kokoa, koska yksi koko ei sovi kaikille."
– 34, sinkku

"Täytyy hiukan korjata Terhin kysymystä. Kyllä ihan yhtä herkästi antaa nainen painaa kumitta. Minulta kaikkien näiden villien vuosien aikana yksi nainen on kysyny, onko kumia, sanoin ei ole, en käytä ja lähdin takaisin hotellille. Toinen nainen esitti saman kysymyksen johon minulla oli sama vastaus kuin edelliselle, ei oo, en käytä... Kisu kysyi vain, olenko terve, sanoin olen ja sen jälkeen meno oli kuin saksalaisesta pornoleffasta.

Se on varma homma, ettei mies kysy, tarvitaanko kortsua ja jos kyselee, niin sillä on mamma kotona tai syylä varressa.

Monella miehellä on kyllä kondomi lompakossa, mutta sitä me näytetään korkeintaan vaan kavereille.

On tietty hyvä, että nainen huolehtii tästä virustorjunnasta kantamalla skordaria mukanaan... Valitettavasti olen niin vanha, että alan epäillä naisen motiivia toiselta kantilta. Mietin, että sillä on jotain, tai että sillä on mies tai että se on ihan joka ilta puuhissa eri ukon kanssa.

Ei ole mikään jumalakompleksi, sillä kaikki tietää, että kyllähän aina voi sattua vahinko tai joku tauti tulla. Sitä ei aina vaan kiihkoissaan just silloin ajattele. Liika miettiminen aiheuttaa potenssin hiipumista ja kohta naiset alkaa vaatimaa sinisiä pillereitä sinne lompakkoon kortsun viereen, kun ei pikkuinen kunnolla toimi.

Juttu on kuitenkin niin, että kun hupun vetää kaverin yli niin 95 prosenttia tunnosta katoaa eikä se ole mitenkään kiva tunne. Sitä paitsi kesken esileikin ja lämmittelyn rullaaminen tappaa kyllä fiiliksen. Pitänee laittaa päälle jo suihkun jälkeen kotona ennen kuin lähtee baariin niin on sitten valmiina, kun action alkaa."
– 48, sinkku

"Tähän voisin helposti ja lyhyesti vastata hyvän ystäväni sanoin: se vaan tuntuu niin paljon paremmalta. Mutta piilee tuossa lauseessa totuuttakin, sillä kondomi heikentää miehen elimen tuntoa erittäin paljon, eikä mies pysty nauttimaan seksistä samalla tavalla kuin ilman kondomia. Valitettavasti se taitaa miehillä olla siis niin, että nautinto ennen turvallisuutta."
– 38, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja