Mika Salo paljasti: Fernando Alonso kärähti nololla tavalla tietokonepelissä – "Ostaa kaljaa meille kaikille"

6:15
Videolla Fernando Alonso nimeää F1-uransa huippuhetkiä.

Niin nykyiset kuin entiset F1-tähdet ovat siirtyneet virtuaalipuolelle nykyisen poikkeustilan keskellä. Nykykuskit, mukaan lukien Valtteri Bottas, ovat mitelleet paremmuudesta F1:n virallisissa virtuaalikisoissa. Monet entiset kuskit ovat puolestaan ajaneet kilpaa Legends Trophy -sarjassa.

Joukon mukana on ollut myös Suomen Mika Salo, joka on saanut kokea matkan varrella muun muassa muiden kuljettajien mielipuoliset jarrutustavat.

Salon lisäksi Legends Trophy -sarjaan ovat osallistuneet muun muassa Jenson Button, Juan Pablo Montyoa, Emerson Fittipaldi, Jan Magnussen ja piipahduksen tehnyt Sebastian Vettel.

Tuoreeltaan joukkoon liittyi kaksinkertainen F1-maailmanmestari Fernando Alonso, joka voitti heti lauantain molemmat kisat Iso-Britannian Silverstonessa.

Voittojen taakse verhoutui kuitenkin varsin nolo tapahtumaketju.

– Alonso ei saa treenata tänään ollenkaan, Salo totesi kisojen alla omassa Twitch-lähetyksessään.

– Se oli ajanut 500 kierrosta viime yönä – salaa. Meillä oli sääntö, että ajetaan vain 50 harjoituskierrosta.

– Jäi kiinni. Tänään se pyyteli hirveästi anteeksi.

– (Aikoo) ostaa kaljaa meille kaikille, Salo murjaisi Alonsosta.

Linkki pätkään löytyy tästä.

Alonso hehkutti kokemusta sosiaalisen median puolella. Espanjalaiskuljettaja onnitteli samalla Buttonia, joka voitti Legends Trophy -sarjan.

Button kuittasi ykkössijasta 25 000 dollarin (22 500 euron) rahapotin, jonka hän lahjoitti ”No Kid Hungry” -hyväntekeväisyysjärjestölle.

Legends Trophy -sarjassa kuljettajat käyttivät vuoden 1973 Brabham BT44 -autoja. Itse kisat käytiin rFactor 2 -tietokonesimulaattoripelissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja