Mikä pommimaali: Cristiano Ronaldo jysäytti Juventuksen voittoon

Cristiano Ronaldo viimeisteli Juventuksen voittomaalin komealla laukauksella, kun kotijoukkue Genoa kärsi jalkapallon Serie A:ssa 1–3-tappion.

Maalittoman avausjakson jälkeen Juventus laittoi rallin käyntiin, ja Paulo Dybala vei joukkueen 50. minuutilla 1–0-vierasjohtoon. Vain kuusi minuuttia myöhemmin Ronaldo astui esiin. Portugalilaishyökkääjä lähti kuljettamaan palloa keskialueen kohdilta ja päätti suorituksensa hurjaan kaukolaukaukseen. Pallo painui vastustamattomasti maalin oikeaan kulmaan.

Douglas Costa lisäsi kierteisellä laukauksella rangaistusalueen rajalta vierailijoiden johdon kolmeen maaliin ennen kuin Genoan Andrea Pinamonti tälläsi loppulukemiksi 1–3.

Ronaldo on Serie A:n maalipörssissä 24 osumallaan toisella sijalla. Pörssikärkenä jyllää 29 maalillaan Lazion Ciro Immobile.

Juventus johtaa Serie A:ta neljän pisteen erolla ennen Laziota. Genoa on putoamistaistelussa juuri ja juuri kuivilla, 17:ntenä 20 joukkueen sarjassa.

Genoa–Juventus-ottelun maalikooste on katsottavissa ylälaidan videolla.